Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018

ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΕΛΑΤΕΙΑΣ - Οι προσληφθέντες με 8μηνη σύμβαση

Η Απόφαση του Δημάρχου Αμφίκλειας - Ελάτειας Γιώργου Γώγου,  για τους προσληφθέντες με 8μηνη σύμβαση στο πλαίσιο της Πράξης «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ» του ΟΑΕΔ, για το χρονικό διάστημα από   09/10/2018  έως  08/06/2019.....

 τα ονόματα με τις ειδικότητες και τις υπηρεσίες τοποθέτησεις:
Η υπόδειξη του ωφελούμενου γίνεται στο ̟πλαίσιο της δράσης «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ 20142020, ̟που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και το Ελληνικό Δημόσιο, εκτός των ̟περιπτώσεων του Κεφαλαίου 1.3 ̟που χρηματοδοτείται από τον Κρατικό Προϋπολογισμό». 

Β)  O  ΟΑΕΔ  καλύπτει το μισθολογικό κόστος των ωφελούμενων και τις  ασφαλιστικές εισφορές (εργοδότη-εργαζόμενου) .     

Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
 ΓΩΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.