Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

«Αρχίζει την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, το 3ο Φεστιβάλ Κιθάρας Ιονίων Νήσων στην Κέρκυρα.»

Στον πιο μουσικό τόπο του κόσμου, στην πανέμορφη Κέρκυρα, ξεκινάει την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018, για μία ακόμη χρονιά , το 3ο Φεστιβάλ Κιθάρας Ιονίων Νήσων, με κορυφαία ονόματα της κλασικής κιθάρας.....
Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από την Φιλαρμονική Ένωση Καποδίστριας, στην Αίθουσα της οποίας θα διεξαχθούν και όλες οι εκδηλώσεις με την στήριξη και πάλι του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, με Ελεύθερη Είσοδο για το κοινό της Κέρκυρας.
Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ είναι ο νεαρός Σολίστ, Γιώργος Γκόλγκαρης, ενώ την Καλλιτεχνική Οργάνωση του Φεστιβάλ, έχει ο Κύπριος Κιθαριστής, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας & Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κύπρου Αντώνης  Κοΐζας, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών.
Μεταξύ άλλων συμμετέχουν οι διεθνούς φήμης σολίστ, Στέλιος Γκόλγκαρης & Βασίλης Μαστοράκης, αλλά και οι καταξιωμένοι κιθαριστές, Αντώνης Μυτακίδης & Ηλίας Διαμαντάκης. Μεγάλη τιμή για το Φεστιβάλ, αποτελεί ησυμμετοχή της Κιθαριστικής Ορχήστρας Μακεδονίας από την Καστοριά, υπό την διεύθυνση του Ισίδωρου και τηςΓιούλας Αντωνίου.
Στις συναυλίες του Φεστιβάλ θα εμφανισθεί, ο γνωστός Πατρινός Συνθέτης & Κιθαριστής, Γιώργος Παπαδόπουλος, με την Σοφία Πατσιούρα στο Ακορντεόν.
Προσκεκλημένοι επίσης είναι η διάσημη Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου -  Μαγνησίας με τον Τάσο Ιωακειμίδη, ο Θρακιώτης Συνθέτης & Σολίστ Δημήτρης Σβυντρίδης, ο Βεροιώτης Μαέστρος & Κιθαριστής Πέτρος Ρίστας, ο Κρητικός Σολίστ Μανώλης Κογκάκης και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Κιθαριστικής Ορχήστρας Χίου, Γιώργος Αγιάσογλου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου