Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Γεωργία Καπαρέλη-Χαρίτου, Δημ. Σύμβουλος Δελφών - Η αποδόμηση της Δ.Ε Ιτέας συγκαταλέγεται ως δικό σας επίτευγμα.


Η αποπομπή της Αντιδημάρχου Δ.Ε Ιτέας, αποτελεί την κατακλείδα αλαζονικών τάσεων των μελών της Δημοτικής αρχής που είχαν προτάξει την προώθηση αλαζονικών στάσεων και προσωπικών διαδρομών.....

---Διατύπωναν απόψεις περί κυβερνητικών πρωτοβουλιών στο θέμα των Δημοτικών Λιμενικών ταμείων, χωρίς αντίκρισμα με ανακοινώσεις στον τοπικό τύπο και τελικά εκτέθηκαν,
 ---Συμμετείχαν στην Εκτελεστική Επιτροπή και προσυπέγραφαν τις ασόβαρες τοποθετήσεις και τελικά εκτέθηκαν επίσης,
---Συμφωνούσαν με τις εισηγήσεις του Δημάρχου και του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου για την ύπαρξη δύο(2) λιμενικών ταμείων παρά την κείμενη νομοθεσία,
---Συναίνεσαν στην απόκρυψη της επίσημης αλληλογραφίας αναφορικά με το θέμα , που όταν έγινε πλέον «φανερή»  δεν τροποποίησαν τη στάση τους, απλά διαιώνιζαν την αντιπαλότητα δύο τοπικών κοινωνιών,  άνευ λόγου.
---Άφησαν  να αιωρείται ότι παρά την αλληλογραφία θα υπάρξει νομοθετική παρέμβαση ,  αστεία εκδοχή καθότι τελευταία  τροποποίηση του Ν.3852/2010 είχαμε με τη δημοσίευση  του Ν.4483/2017 και στο προσχέδιο του Κλεισθένη δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για το επίμαχο  ζήτημα αλλαγής περί δημοτικών λιμενικών ταμείων,
Την  Ιτέα  όλοι οι εκπρόσωποι της Δημοτικής αρχής την αποδόμησαν  αυτοδιοικητικά  προς όφελος της προσωπικής-αλαζονικής προβολής . Είχαμε καταγγείλει τη συμμετοχή στις δημοτικές επιτροπές τη συμμετοχή δημοτικών  συμβούλων από άλλες  Δημοτικές  Ενότητες , αποκλειστικά και μόνο για την Ιτέα , τι στιγμή που δημοτικοί σύμβουλοι υπήρχαν. Ανεξαρτητοποιήθηκαν όλοι οι τοπικοί σας σύμβουλοι και δεν αλλάξατε ρότα, ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Α. Παναγιωτόπουλο και εσείς πάλι το δικό σας πρόγραμμα ακολουθούσατε, υπήρχε έκδηλη δυσαρέσκεια και από τον έτερο δικό σας δημοτικό σύμβουλο κ. Α.Μάνιο και εσείς επιδεικνύατε την ίδια επιμονή στο θέμα.   Ξέσπασε η υπόθεση διεκδίκησης της Προεδρίας του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδας  και Εσείς δεν αντιδράσατε ως Δήμαρχος Δελφών.
Διχάσατε μεθοδευμένα δύο (2) Δημοτικές Ενότητες και δεν επιδιώξατε καμία προσέγγιση -διαβούλευση ,  κυρίως μεταξύ των εκπροσώπων της δικής σας παράταξης, για το συμφέρον του Δήμου Δελφών. 
Τη άλλο περιμένατε για να αποδυναμώσετε τη Δ.Ε Ιτέας  από αυτοδιοικητικούς  εκπροσώπους , με επισφράγισμα τη φυσική σας απουσία από το Δημοτικό Συμβούλιο της αταξίας και την απόφαση αποπομπής της Αντιδημάρχου;  Το ποιοι έλαβαν φανερή θέση  στην τελευταία επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ποιοι  σύμβουλοι ή Πρόεδροι έλειπαν για τους δικούς τους λόγους  , αποδεικνύει  πλήρως πόσο θυσιάζουν κάποιοι τα προσωπικά τους «θέλω» ,  προς όφελος της κοινωνίας.
Και τώρα ορίσατε και χωρικό Αντιδήμαρχο από τη Δ.Ε Δελφών……Κύριε Δήμαρχε ,ο Δήμος στερείτο Ηγέτη και αναπτυξιακής πορείας και επιθυμείτε την περαιτέρω αποδόμησή του .   Να αναλάβατε λοιπόν Εσείς τη διαχείριση της καθημερινότητας και όχι μόνο , της Δ.Ε Ιτέας και όχι ο Δελφιώτης Αντιδήμαρχος κ. Λουκάς Αναγνωστόπουλος , για να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι  το κακό  που προκαλέσατε με τις πράξεις και τις παραλείψεις σας στο παραλιακό τόξο χωρικής ευθύνης σας.
   Εδώ ταιριάζει άριστα η φράση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας που συμπεριλήφθη στην εφημερίδα της Περιφέρειας ενόψει  καλοκαιρινής περιόδου ….θα τα κάνουμε……. ΘΑΛΑΣΣΑ.
Γεωργία Καπαρέλη-Χαρίτου
Εκπαιδευτικός
Δημ. Σύμβουλος Δελφών(Δ.Ε Ιτέας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου