Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για τον τραγικό θάνατο της 13χρονης ΡΟΜΑ στην Άμφισσα…

Σε πλήρη εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 34χρονου ημεδαπού,.....
ο οποίος, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, χθες (04-06-2018) βραδινές ώρες, μετέβη σε καταυλισμό περιοχής της Άμφισσας Φωκίδας, όπου πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 13χρονης ημεδαπής, καθώς και τον τραυματισμό (στο πόδι) ενός 35χρονου ημεδαπού.
Από αστυνομικές δυνάμεις που κινητοποιήθηκαν στην περιοχή, εντοπίστηκε λίγο αργότερα εγκαταλελειμμένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 34χρονου, επί της επαρχιακής οδού Άμφισσας – Βίνιανης, το οποίο πυρπόλησαν άγνωστοι δράστες, ενώ επίσης άγνωστοι δράστες προκάλεσαν φθορές σε κατάστημα που διατηρεί ο 34χρονος, στην ευρύτερη περιοχή της Άμφισσας.
Ερευνώνται τα αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής της σορού του ανήλικου κοριτσιού.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών.

1 σχόλιο:

  1. Τις εικόνες των καταστροφών από αγανακτισμένους Ελληνες Ρομά έδειχναν χθες συνεχώς τα κανάλια της προπαγάνδας, ενώ η εν ψυχρώ δολοφονία ενός 13χρονου κοριτσιού από τον ασύλληπτο ακόμα κρεοπώλη δράστη, όπως και η σπαρακτική κηδεία ήταν πλέον σε δεύτερο, σχεδόν ανύπαρκτο πλάνο.

    Δεν είχαν καν το όνομα της 13χρονης Γιαννούλας που χόρευε όταν τη βρήκε η σφαίρα, για τον πατέρα της που τραυματίστηκε, για μια οικογένεια που θρηνεί.

    Ιούνιος και τότε, έναν χρόνο πριν, όταν ο 11χρονος μαθητής Μάριος, δέχτηκε μια αδέσποτη σφαίρα από μπαλοθιά σε γλέντι Ρομά στο Μενίδι.

    Καταδρομικές αστυνομικές επιχειρήσεις στον καταυλισμό, ανακοινώσεις της Ν.Δ. και του Μητσοτάκη για το κράτος ανομίας, αγανακτισμένοι κάτοικοι έτοιμοι να επιτεθούν και διακαναλικά η κηδεία του άτυχου παιδιού.

    Ποια «αξιολόγηση» άραγε επιβάλλει τις διακρίσεις ακόμα και μπροστά σε δυο σκοτωμένα παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή