Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Πολίτες στο Προσκήνιο: ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΔΟΘΕΙΣΗΣ ..... ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ...... «Αφορμή το Δ.Τ. της Λαϊκής Συσπείρωσης»


      Οι «ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» μια Αυτοδιοικητική Κίνηση Πολιτών από τα γεννοφάσκια της με την ακριβή έννοια των ορισμών Αυτοδιοικώ και Αυτοδιοικούμαι, μέσα σε 7 χρόνια (2011-2017) έχουν δώσει άλλη υπόσταση στην άσκηση της Πολιτικής στην Αυτοδιοίκηση στο Δήμο μας και αυτό είναι φανερό......

       Γίνεται φανερό μέσα από την προσπάθεια των άλλων παρατάξεων, που στις τάξεις τους φιλοξενούν «παλιούς Αυτοδιοικητικούς», να απαντήσουν στην πρόκληση που δημιούργησε το διαφορετικό πλαίσιο προσέγγισης και το σύνολο της δράσης της παράταξής μας. Τα λιμνασμένα νερά αναταράχθηκαν και άρχισε να αναδύεται μπόχα.
       Η «Λαϊκή Συσπείρωση» με το από τις 20/9/2017 Δελτίο Τύπου που δημοσίευσε εναντίον μας συμπλήρωσε το καρέ. Ήταν η τελευταία δημοτική παράταξη του Δήμου Δελφών που δεν μας είχε επιτεθεί δημόσια. Ταυτόχρονα δεν κατάφερε να αποφύγει την προσφιλή και πάγια τακτική της πολιτικής σκέψης από την οποία υποστηρίζεται και υποστηρίζει, σχετικά με την «ανακάλυψη» ενός «Νέου Εχθρού». Χωρίς αντικείμενο ενασχόλησης δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης. Έτσι και αλλιώς τίποτα περισσότερο, σύμφωνα με την προϊστορία τους στην Αυτοδιοίκηση του τόπου, δεν κατάφεραν να προσφέρουν όλα τα προηγούμενα χρόνια, και είναι πολλά τα χρόνια που «παλεύουν» για ένα καλύτερο μέλλον.
        Για την ιστορία και τον αναγνώστη να διευκρινίσουμε, πως αφορμή για να εκφράσουν δημόσια τα αισθήματά τους απέναντί μας στάθηκε η ανοιχτή επιστολή παραίτησης του συμβούλου μας Παναγιώτη Μακρή από το Τοπικό Συμβούλιο των Καστελλίων. Επιστολή που τους έθιξε, όπως άλλωστε έθιγε και πολλά άλλα θέματα που αφορούν τον Δήμο μας. Για αυτό υπάρχει κι αυτό το «μπλέξιμο» στο Δελτίο που δημοσίευσαν. Την μια να αναφέρονται στην παράταξή μας συνολικά και την άλλη στους συμβούλους της παράταξή μας και γενικώς και αορίστως σε κάποιο χωριό και διάφορα άλλα άστοχα και ασαφή.
        Σχολιάζοντας αυτά για τα οποία μας κατηγορούν μας δίνεται η ευκαιρία να πούμε πάλι τις θέσεις μας και να δώσουμε ορισμένα στοιχεία,  Σε ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ με την γενικόλογη, κακεντρεχή και αράθυμη επιχειρηματολογία της επιστολής.
        Οι ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ έχουν λυμένο ως Αυτοδιοικητική παράταξη ότι:  
1ο Η ενασχόληση με τα κοινά του τόπου απαιτεί ανοιχτές διαδικασίες και πληροφόρηση σε όλο το φάσμα της Πολιτικής δράσης. Τα ΚΟΙΝΑ είναι Κοινά, δεν είναι Μυστικά.
 2ο Η Συλλογική δράση των ανθρώπων δεν ακυρώνει την ατομική προσπάθεια και δεν εξουδετερώνει την ατομική ευθύνη.

ΕΜΕΙΣ θα αναφέρουμε Πρόσωπα και θα λέμε Ονόματα.
     Μεγάλο μέρος της ευθύνης της υλοποίησης των αποφάσεων και των πολιτικών που ασκούνται βαραίνει τα πρόσωπα και όχι τις πολιτικές ομάδες που εκπροσωπούν. Το πρώτο στάδιο ενασχόλησης και συμμετοχής των πολιτών στα κοινά είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Εκεί λειτουργεί η εκπροσώπηση μέσω της εκλογικής διαδικασίας στην οποία και εσείς λαμβάνετε μέρος ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ. Τα κόλπα των εκπροσώπων που υποστηρίζουν το Σύστημα, τα οποία ισχυρίζεστε πως αντιπαλεύεται, είναι γνωστά. Τα έχετε υιοθετήσει μάλιστα ως κομμάτι συμπληρωματικό και «γνήσιο» του ίδιου Συστήματος, στο οποίο συμμετέχετε για να δείχνει άρτιο. Όταν κερδίζουν στο πολιτικό στίβο τότε λένε το όνομά τους (οι εκπρόσωποι) «Εγώ το έκανα». Όταν χάνουν, ανακαλύπτουν το Εμείς και την ανωνυμία. «Δεν ξέρω, δεν είδα, ποιος είναι ποιος».
    Το Σύστημα και εσείς ως «Λαϊκή Συσπείρωση» με την πρακτική που ακολουθείτε και την θεωρητικολογία αρέσκεστε σε μία «μάχη» φαντασμάτων. Η γενικόλογη άποψη πως είμαστε ενάντια στο Καπιταλιστικό Σύστημα και υπέρ μιας άλλης κοινωνίας ανθρώπων της Σοσιαλιστικής, δεν βοηθάει κανένα να αντιληφθεί ποιόν έχει απέναντί του. Ποιος υποστηρίζει τα συμφέροντά του και ποιος υποστηρίζει και υπηρετεί τα αντίθετα συμφέροντα στην πράξη και όχι στα λόγια. 
Ο Πολίτης ενδιαφέρεται να δώσει λύσεις και σήμερα και μελλοντικά.
Όχι μόνο στο μέλλον. 

ΔΙΚΟΜΑΝΕΙΣ
Στα 7 χρόνια που ως παράταξη συμμετέχουμε στην Αυτοδιοίκηση στο Δήμο Δελφών, έχουμε καταγγείλει στον Εισαγγελέα δύο περιπτώσεις για διερεύνηση (δεν έχουμε υποβάλλει μηνύσεις):
 1η Την εξαφάνιση παροπλισμένων αυτοκινήτων του πρώην Δήμου Ιτέας (Κλοπή Δημοτικής Περιουσίας) 
2η Την μόλυνση του Περιβάλλοντος από Αστικά λύματα στην περιοχή της Δ.Ε. Δελφών και την μόλυνση της θάλασσας από τον Βιολογικό του Γαλαξιδίου (Κίνδυνος για την Δημόσια Υγεία). Ένα από τα μέλη μας ο Δημήτρης Μπάκας έχει επίσης  καταγγείλει τον τρόπο Μη υλοποίησης Έργου στα Καστέλλια (Διασπάθιση Δημόσιου Χρήματος) Συνολικά τρεις φορές.
Όλες οι περιπτώσεις ορίζονται από την ανάγκη υπεράσπισης των τοπικών συμφερόντων στα πλαίσια της Αντιπολίτευσης που ασκούμε στον Δήμο. Δεν αφορούν παραταξιακά συμφέροντα ή προσωπικά. 

Θα είναι ενδιαφέρον να μας ορίσει η «ΛΑΙΚΗ Συσπείρωση» τον χαρακτηρισμό Δικομανείς. 
Πόσες φορές και μέσα σε ποιο χρονικό διάστημα πρέπει να προσφύγεις στην Δικαιοσύνη για να μη σου κωλύσουν τον «τίτλο» του Δικομανή; 
Μία στα 10 χρόνια περίπου; Καμία, γιατί η Δικαιοσύνη είναι του Συστήματος;
Η διασπορά φημών όπως: «αυτοί τρέχουν στα Δικαστήρια (Δικομανείς)» είναι γνωστή. Γίνεται από όλους όσους θίγονται, είναι υπόλογοι για τις πράξεις τους, ή υπόδικοι.  Αυτός είναι κυρίως ο  τρόπος μείωσης της αξιοπιστίας, που χρησιμοποιεί η Κυρίαρχη Τάξη και οι βαστάζοι της, απέναντι σε όσους Αγωνίζονται για το Δίκαιο και την Ισονομία.
ΕΣΕΙΣ τι ρόλο βαράτε σε αυτή την διαδικασία; 
Ποιόν ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ; 
Μήπως έτσι εξηγούνται τα εύσημα και ο λιβανωτός που σας κάνουν στα Δημοτικά Συμβούλια οι εκάστοτε αντίπαλοί σας τους οποίους «κατακεραυνώνεται με τον Πολιτικό σας λόγο» αλλά κανενός το αυτί δεν ιδρώνει γιατί τα λόγια δεν κοστίζουν;
Οι ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ επειδή τιμούν όσους τους ψήφισαν αλλά και εκείνους που δεν τους ψήφισαν, μπορούν και ξέρουν να κάνουν αντιπολίτευση από την θέση που βρίσκονται.
Εσείς όταν μπουν στο σπίτι σας και σας το κλέψουν, μπορείτε να καταγγείλετε το Σύστημα!!!

ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ - Ποιος ψήφισε τον Παναγιωτόπουλο;
Το κατασκευασμένο παραμύθι της ευθύνης της εκλογής Παναγιωτόπουλου δεν είναι ΑΘΩΟ. Στόχο έχει να πληγεί η Δημοτική Παράταξη που εν Δυνάμει μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα στον Δήμο Δελφών κι αυτοί είναι οι «ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ». Από τελευταίοι με 5% το 2011 βρέθηκαν στη μέση της εκπροσώπησης στο Δ.Σ. του Δήμου με 15% το 2014.
Όποιος μπορεί και ξέρει να διαβάσει τα εκλογικά  αποτελέσματα των 2 εκλογικών αναμετρήσεων του 2014 για την ανάδειξη νέας Δημοτικής Αρχής μπορεί εύκολα να διαπιστώσει:
1. Ο Ταγκαλής δεν μπορεί να συγκρατήσει την εκλογική του δύναμη την 2η Κυριακή από την 1η. Αν και το ποσοστό του ανεβαίνει, χάνει σε απόλυτους αριθμούς. Παίρνει λιγότερους ψήφους. Από 38,38% (6.325 ψήφοι) , παίρνει 43,48% (6.210 ψήφοι), -115 Ψήφους.
2. Η Αποχή ανεβαίνει λίγο +2,46% ή 665 ψήφοι. Το Άκυρο – Λευκό από το 4,24% (730 ψήφοι) την Α΄ Κυριακή ανεβαίνει στο 13,68% (2.929 ψήφοι) την Β’ Κυριακή.
3. Οι «ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» κάλεσαν τους δημότες να Συμμετέχουν την 2η Κυριακή να καταψηφίσουν και τους δύο και να επιλέξουν Άκυρο – Λευκό. Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καλούσε να απέχουν από την διαδικασία οι ψηφοφόροι διότι την θεωρούσε αδιάφορη.
Όπως διαπιστώνουμε το Εκλογικό σώμα την «έγραψε» κανονικά.
4. Η εκλογή Δημάρχου είναι διαδικασία χωρίς επιλογή και δεδομένη. Που σημαίνει πως όσοι ψηφοφόροι κι αν προσέλθουν στις κάλπες θα εκλέξουν Δήμαρχο. Ο ψηφοφόρος κινείται με άλλη λογική και σε άλλα πλαίσια από όταν ψηφίζει συνδυασμούς και παρατάξεις.
Τον Παναγιωτόπουλο εξέλεξε η μεταπήδηση των ψηφοφόρων του Ταγκαλή που ψήφισαν την παράταξή του την 1η Κυριακή, στον Παναγιωτόπουλο την 2η Κυριακή. Από την στιγμή που είχαν κάνει το χρέος τους απέναντι στους υποψήφιους τοπικούς & δημοτικούς, είχαν απεγκλωβιστεί από υποχρεώσεις και ταξίματα την 2η Κυριακή.
Με λίγα λόγια ο Ταγκαλής «πλήρωσε» την αποστροφή του εκλογικού σώματος απέναντι στο παλιό κατεστημένο του τόπου, γιατί θεωρούσε πως αυτός το εξέφραζε. Ίσχυσε το «Αμαρτίες γονέων Παιδεύουσι τέκνα».
5. Η ανάγνωση και επί μέρους της κάθε κάλπης χωριστά σχεδόν σε όλο το Δήμο επιβεβαιώνει πως η Αντί-Συσπείρωση των ψηφοφόρων του Ταγκαλή και η μετακίνησή τους προς τον Παναγιωτόπουλο είναι δεδομένη και αυτή ήταν η σημαντική παράμετρος της εκλογής του Δημάρχου. Εάν δεν υπήρχε αυτή η συνθήκη, η διαφορά των δύο συνδυασμών που ήταν περίπου 1.000 ψήφοι δεν θα επέτρεπε την ανατροπή. Με δεδομένη την διασπορά των ψηφοφόρων των υπόλοιπων συνδυασμών και προς τους δύο, με μεγαλύτερη προτίμηση στον Παναγιωτόπουλο. Θα γινόταν ντέρμπι ο αγώνας αλλά δεν θα κέρδιζε ο Παναγιωτόπουλος.
Η θεωρία οι «ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» βγάλανε τον Παναγιωτόπουλο έχει στόχο να τονίσει πως η παράταξή μας παίζει δεύτερο ρόλο. Αυτό βολεύει όσους γνωρίζουν τα της Αυτοδιοίκησης στον τόπο μας, με απώτερο σκοπό να μειώσουν την προσπάθεια της παράταξή μας για την διεκδίκηση του Δήμου.
Εδώ παρατηρούμε νέα σύγκλιση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με εκείνους που εξυπηρετούν τα συμφέροντα του Συστήματος στον Τόπο μας.
Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να πει ποιος έβγαλε στον 2ο γύρο το 2010 τον Φουσέκη έναντι του Καραχάλιου, όταν 3η δύναμη ήταν η «Λαϊκή Συσπείρωση»!

ΑΜΑΡΤΙΕΣ στην πολιτική δεν υπάρχουν. Υπάρχουν μόνο στις θρησκείες και στην συνείδηση των θρησκευόμενων.
Στην Πολιτική υπάρχει πολιτική ενέργεια και πολιτική πράξη, ή πολιτική απραξία & ανυπαρξία.
Πρέπει να τιμωρείται η Πολιτική Ανυπαρξία, Ασυδοσία, Ψευτιά & Αβελτηρία από τον Πολίτη. Αυτή ήταν και παραμένει μια δύσκολη υπόθεση.

ΨΗΦΟΙ & ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ
Μας εγκαλεί η «Λαϊκή Συσπείρωση» πως ψηφίσαμε την ίδρυση μιας Ανώνυμης Εταιρείας θυγατρική της ΕΥΔΑΠ, την ΔΕΥΑ. Η ιστορία φυσικά είναι διαφορετική.
Η σημερινή Δημοτική Αρχή αναγκάστηκε, λόγω των προβλημάτων των δικτύων  που επί 2 ½ χρόνια καταγγέλλουμε και έπειτα από μια σειρά μελέτες, να προχωρήσει στην ίδρυση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δελφών [ Δ.Ε.Υ.Α] 
Οι μελέτες τεκμηρίωσαν την ανάγκη αυτή, επιβεβαιώνοντας επί της ουσίας όλα όσα κατήγγειλε  η παράταξή μας για την κατάσταση που επικρατεί στα Δίκτυα Ύδρευσης & Αποχέτευσης του Δήμου.
Κατάστασης που καμία παράταξη δεν τολμούσε να «σκαλίσει» και δημόσια να την αναφέρει ενημερώνοντας τους Δημότες. Κι όχι μόνο αυτό. Μας κατηγορούσαν μάλιστα πως κάνουμε κακό στον τόπο (στον τουρισμό!;). Σήμερα  έχουν βάλει  όλοι την ουρά κάτω από τα σκέλια, όμως κάποιοι επιμένουν σε  υποθέσεις και σενάρια για το τι ενδεχομένως κακό μπορεί να μας βρει.
Έτσι η μεν παράταξη του Ταγκαλή δεν ψήφισε την ίδρυση της ΔΕΥΑ γιατί μάλλον θα αυξηθούν τα τιμολόγια, ενώ η «Λαϊκή Συσπείρωση» γιατί είναι ενάντια στις Επιχειρήσεις που αυξάνουν τα τιμολόγια. 
Η δική μας θέση εδώ και 7 χρόνια είναι ίδια. Ένας Δήμος, Ενιαία πολιτική στην ύδρευση. Η λειτουργία της ΔΕΥΑ θα συνυπολογίσει όλες τις ιδιαιτερότητες της κάθε Δημοτικής Ενότητας.
Η ΔΕΥΑ δεν είναι θυγατρική της ΕΥΔΑΠ. Ο πόλεμος ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των νερών δεν εξαρτάται από τον τρόπο που διαχειρίζεται τα νερά ένας Δήμος. Η παραμονή των νερών στο Δημόσιο έλεγχο απαιτεί μόνιμη και διαρκεί προσπάθεια των Τοπικών Κοινωνιών για να μην αφήνεται καν το περιθώριο σκέψης υπέρ της Ιδιωτικοποίησης από την Κεντρική & Περιφερειακή διοίκηση και εξουσία.

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ οφέλη  έχουμε κάνει αποδεκτά μόνο εκείνα της Μεταλλείας.
Ο λόγος είναι απλός. Η καταστροφή έχει συντελεστεί και είναι μη αναστρέψιμη. Η μη αποδοχή Ανταποδοτικών έχει ως συνέπεια να συντηρούνται τα υπερκέρδη του επιχειρηματία και να μη έχει ίχνος αναστολής συνεχίζοντας να εφαρμόζει τις ίδιες τακτικές εξόρυξης.
Εσείς ποιόν ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ με τις θεωρίες σας για την «διόρθωση» που θα γίνει όταν κάποτε η εκμετάλλευση του Μεταλλείου περάσει στην Λαϊκή κυριαρχία; Πότε; Τότε που θα έχουν διαλύσει τον τόπο και θα έχουν μείνει τα αποκαΐδια; Πόσο τους ζορίζετε με αυτά που τους λέτε;
Τώρα τα υπόλοιπα που μας καταλογίζετε: «γενικά τα ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ τα ψηφίζουν» οι «ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ», όταν βρείτε τι έχουμε ψηφίσει να μας το πείτε!    

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ & ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ
Οι εργαζόμενοι στα Μεταλλεία όπως και ο κάθε εργαζόμενος δεν έχουν ανάγκη από Πατερούληδες.
Το πόσο τους βοηθήσατε εσείς, το διαπίστωσε όλη η Τοπική Κοινωνία από τα αποτελέσματα. Με την διορατικότητά σας όλα αυτά τα χρόνια για το που πάει η δουλειά και την οξυδερκή πολιτική που ασκήσατε στους χώρους των εργοταξίων του Μεταλλείου, ήταν όλοι πανέτοιμοι όταν ήρθαν τα δύσκολα.
Εμείς, αντιλαμβανόμενοι πως είχατε το «προνόμιο του συνομιλητή» με την Εταιρεία, είπαμε να σας αφήσουμε και να μη μπούμε εμπόδιο. Έτσι λοιπόν είδαμε τα αποτελέσματα και από την τελευταία συνάντηση που είχατε όλοι μαζί στην έδρα του Ηγεμόνα, όταν από αυτά που του «ψιθυρίσατε» στο αυτί του προκαλέσατε φαγούρα.
Οι «ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» τα τελευταία χρόνια με συγκεκριμένες προσπάθειες, συντονισμένες με Κινήσεις Πολιτών που θέλουν να αντιστρέψουν την δυσμενή κατάσταση σε όλη την περιοχή από την αλόγιστη εκμετάλλευση του Βωξίτη, έχουμε για πρώτη φορά απτά αποτελέσματα στο ΛΑΡΝΑΚΙ, στην ΚΑΜΙΩΤΙΣΑ αλλά και σε περιοχές της Γκιώνας.
Τα αποτελέσματα αυτά είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τα συμφέροντα του τόπου και τα συμφέροντα των εργαζομένων στα Μεταλλεία, που είναι μέρος του παραγωγικού δυναμικού της περιοχής.
Σύντομα, πολύ σύντομα, θα γίνει μια αποτίμηση,  για το που ήμασταν τα τελευταία χρόνια ως τοπική κοινωνία σε σύγκριση με την Μεταλλεία και που βρισκόμαστε σήμερα.
    
ΕΠΙΜΥΘΙΟ
Απο όλα όσα παραθέσαμε παραπάνω μπορεί να καταλάβει κάποιος ποιος εξυπηρετεί ποιόν, μέσα στο σύμπλεγμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον Δήμο μας.
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» προφανώς αποφάσισε πως είναι η στιγμή να «κλείσει» τις γραμμές της. Εμείς μπορούμε να ισχυριστούμε πως το παιχνίδι πια θα παιχτεί τίμια και ισοδύναμα. ΌΛΟΙ μαζί από την μια μεριά και ΕΜΕΙΣ Απέναντι. Νομίζουμε πως είναι Δίκαιο. Διαφορετικά αισθανόμαστε πως θα σας «ρίχναμε».
Γράφετε: “Με πολιτικούς όρους, αυτός που είναι οπορτουνιστής, σπαταλάει χρόνο και δυνάμεις για να ΜΗΝ πετύχει το στόχο που έχει διακηρύξει στα λόγια”.
Μπήκατε στον κόπο στην επιστολή σας να ερμηνεύσετε τον όρο Οπορτουνιστής. Καιρός να κοιταχτείτε στον καθρέφτη. Πως να λέγεται άραγε αυτός που βαυκαλίζεται και λέει πως παλεύει ενάντια στο σύστημα χωρίς φυσικά να αντιδρά σε όσους το υπηρετούν περιμένοντας να ωριμάσουν οι συνθήκες κάποτε, για να αλλάξει τον κόσμο κάποτε; Τι σπαταλάει άραγε για να ΜΗΝ πετύχει ο στόχος του; Σπαταλάει απλά χρόνο λόγια και δυνάμεις, ή Σπαταλά και θυσιάζει ταυτόχρονα μια σημαντική ομάδα ανθρώπων που πιστεύει και θέλει να αγωνιστεί για ένα καλύτερο αύριο;
Η Θεωρητικοποίηση της αδυναμίας ήταν πάντα ένα από τα «βασικά προσόντα» όλων όσων λένε πως θέλουν να παλέψουν, αλλά δεν μπορούν γιατί φταίνε οι «Άλλοι».
Τελικά εκείνο που μένει ως επίλογος είναι πως ΛΑΘΟΣ έχετε καταλάβει,  κι αν δεν το ξέρετε σας το λέμε εμείς:
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» ούτε μπορεί ούτε έχει την δυνατότητα να κάνει μάθημα στους «ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» για τον Οπορτουνισμό, για την Αριστερά, για την Δημοκρατία, για την Λαϊκή Κυριαρχία, για το Σοσιαλισμό, για την Αυτοδιοίκηση, για την Πολιτική, για την Πρακτική εφαρμογή. Για τίποτα. Γιατί οι Ταμπέλες και τα Ράσα δεν κάνουν τον Παππά.


                  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
    ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Αξίζει και να Ζεις και να Αγωνίζεσαι για Αυτόν.

                      Δημοτική Παράταξη Δήμου ΔΕΛΦΩΝ

          ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου