Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΠΥΡΗΣ: Σας ευχαριστώ για την πολύχρονη αποδοχή


ΠΡΟΣ:  Όλους όσους χρόνια τώρα φορτώνω – ζαλίζω με emails, ενημερωτικά για τον τόπο μου.
Από καιρό ήθελα να σας ενημερώσω ότι η όποια συμβολή μου σε αυτή την ερασιτεχνική προσπάθεια για ενημέρωση γύρω από τον τόπο που γεννήθηκα και ζω, δεν μπορεί να συνεχιστεί πλέον, για λόγους προσωπικούς. Τα χρόνια και οι ανελαστικές προσωπικές σκοτούρες, είναι στοιχεία αμείλικτα και αρνητικά......

Συμπτωματικά και η φωτογραφική μηχανή χάλασε!!!! με αβέβαια την τύχη της και έτσι θεωρώ ότι ο κύκλος έκλεισε.  
Ίσως μια ενασχόληση με διάσωση – προβολή παλιού φωτογραφικού υλικού από την γενέτειρα, στο ερασιτεχνικό μέτρο του δυνατού, να μας κρατάει σε κάποια επαφή, ίσως και κάποια μικρή εξαίρεση στα παραπάνω.   
Σας ευχαριστώ για την πολύχρονη αποδοχή αλλά και για την ανοχή σας, επισημαίνοντας το ότι υπάρχουν αρκετές και ενδιαφέρουσες ενημερωτικές  παρουσίες στον τύπο και στο διαδίκτυο, που σχέση έχουν με την περιοχή μας, όπως επίσης είναι χρήσιμη και η αμεσότητα την οποία παρέχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με καλή χρήση πάντα.. 
Με εκτίμηση
Δ. Ι. Καλπύρης    31.08.2016   Αμφίκλεια [Δαδί]  


 Ευχαριστώ τον φίλο, συμμαθητή και συνεργάτη Δημήτρη Καλπύρη για τη βοήθειά του στην ενημέρωση και κυρίως για το φωτογραφικό υλικό , σχετικό με ότι συνέβαινε στην περιοχή μας.
Ελπίζω να είναι ένα διάλειμμα και δεν θα μας λείψουν οι φωτοενημερώσεις του.
Χρήστος Μουτσιανάς

1 σχόλιο:

  1. Δημήτρη και εμείς σε ευχαριστούμε για την πολύτιμη και πλούσια φωτοενημέρωση . Να είσtε όλοι και πάντα οικογενειακώς καλά.
    Βέβαια όσον αφορά την "ανακοίνωση", μεταξύ μας ...σε πρόκανα, που έλεγε και ο Χαρίλαος!

    Γιώργος Θ

    ΑπάντησηΔιαγραφή