Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Η Εταιρεία Μέριμνας & Αποκατάστασης Ατόμων με Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα ευχαριστεί

Τα μέλη και το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Μέριμνας & Αποκατάστασης Ατόμων με Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει:....

> Το προσωπικό της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας.
> Τον Κοι.Σ.Π.Ε. για την χρόνια συνεργασία.
> Τον Δήμο Δελφών, για την συνεργασία.
> Τον κ. Ευστάθιο Δελμούζο [Δικηγόρο], για την μεγάλη νομική βοήθεια.
> Την κ. Παναγιώτα Λαϊνη – Κολλιαλή [Φαρμακοποιό], για την συμπαράσταση.
> Το ζεύγος Γιαννίτσας και Ηλία Κοκολόγου, για την μεγάλη τους βοήθεια.
> Το τυπογραφείο ΄΄PROMO BOX΄΄, Ηλία Παπούλια για την προσφορά του στο δημιουργικό της Εταιρείας Μέριμνας & Αποκατάστασης Ατόμων με Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα.
> Τον Διευθυντή της εφημερίδας ΄΄ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ΄΄, κ. Λάμπρο Ρόδη, για την μέχρι τώρα συμπαράστασή του.
> Το τυπογραφείο ΄΄ΑΡΧΕΤΥΠΟ΄΄ του Ευαγγέλου Μυταρά, για την μεγάλη βοήθεια και την προσφορά του στα έντυπα υλικά [μπλοκ κ.λ.π.], της Εταιρείας Μέριμνας & Αποκατάστασης Ατόμων με Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα.
> Τον κ. Ιωάννη Ράμμο, για την προσφορά του, στο όργωμα των δύο [2] ελαιοκτημάτων, που υπάρχουν στο Δέλτα του Χρισσού.
> Την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, και την κ. Ειρήνη Μαυρομάτη [Κοινωνική Λειτουργό] και την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, και τον κ. Απόστολο Τσιάμη [Γεωπόνο] και τον κ. Πέτρο Μιχαλάκη [Γεωπόνο], για την δωρεά προϊόντων, της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας.
> Το catering ΄΄ΤΕΡΕΖΑ΄΄ και τον κ. Αλέκο Τσινταβή για την δωρεά τροφίμων.
> Την οικογένεια Άγγελου και Ευθυμίας Νιαγάσα [από Αθήνα] για την δωρεά ρουχισμού, για τα μέλη μας.
> Την οικογένεια Απόστολου Κουτσούμπα – Ιατρού, για την δωρεά ρουχισμού.
> Τον κ. Χαράλαμπο Σεϊμένη [Μηχανικό], για την παροχή μεγάλων ποσοτήτων οικιακού εξοπλισμού.
> Την κ. Ρένα Τσιλομελέτη συγγενείς και φίλους αυτής, για την δωρεά των διακοσίων ευρώ [200,00€] εις μνήμη της μητέρας της, κ. Παγωνίτσας Τσιλομελέτη.
> Τον Σύλλογο Γυναικών Φωκίδας για την δωρεά των πενήντα ευρώ [50,00€], εις μνήμη της κ. Παγωνίτσας Τσιλομελέτη.
> Και την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διεύθυνση Φωκίδας, για την δωρεά των πενήντα ευρώ [50,00€], εις μνήμη του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, κ. Κωνσταντίνου Μίχου και την δωρεά των πενήντα ευρώ [50,00€], εις μνήμη του κ. Κωνσταντίνου Κοσμά [Συνταξιούχου Αστυνομικού].
> Τους κ.κ. Δημήτριο Παλούκη και Ιωάννη Κολιαβά [Εκπαιδευτικούς], για την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφεραν στην διόρθωση κάποιων κειμένων.
> Τον κ. Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο, για τις συμβουλές του, στην δημιουργία ιστοσελίδας.
> Τον Διευθυντή και το προσωπικό του καταστήματος Carrefour –Μαρινόπουλος [4ο χιλ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων], για την παροχή ειδικού χώρου συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης.
Με εκτίμηση,
Η Πρόεδρος: Σορώκου Αρχοντούλα
Ο Αντιπρόεδρος: Δελμούζος Ευστάθιος
Η Γραμματέας: Γεωργίου Γεωργία
Τα Μέλη: 1. Αλεξανδράκη Άννα
2.Δουλάμης Ασημάκης
3. Ζωγράφος Νικόλαος
4. Μπουλαλάς Αναστάσιος
Η Εταιρεία Μέριμνας προσκαλεί
Τα μέλη των Μονάδων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης της εταιρείας κοινωνικής ψυχιατρικής και ψυχικής υγείας που ίδρυσε ο καθηγητής Π. Σακελλαρόπουλος (1981), έχουν συστήσει από το 1997 μαζί με τους θεραπευτές τους τη μη κερδοσκοπική εταιρία «Μέριμνα» στην Άμφισσα. Στη συνέχεια ιδρύθηκαν και τρία παραρτήματα, στον Έβρο, τη Φθιώτιδα και την Αττική. Η εταιρεία έχει σκοπό κοινωφελή δηλ. την εξασφάλιση στέγης, όρων διαβίωσης και εργασίας των μελών των μονάδων όπως και ατόμων με ειδικές ανάγκες. Προσπαθεί να αποκαθιστά με κάθε τρόπο τα παραπάνω άτομα φροντίζοντας για την λειτουργικότερη κοινωνική ένταξή τους, την ισότιμη αντιμετώπισή τους και την ευαισθητοποίηση της κοινότητας στα ζητήματά τους, με μια λέξη αγωνίζεται για την επίτευξη ενός ικανοποιητικού επιπέδου ποιότητας ζωής αυτών των ατόμων.
Στους σκοπούς της ακόμα περιλαμβάνεται η προώθηση κατάλληλων πάσης φύσεως προγραμμάτων εκπαίδευσης αυτών των ατόμων, ο επιστημονικός προβληματισμός, η μελέτη και η ενημέρωση όλων των ανθρώπων για θέματα ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης. Όλα τα χρόνια που λειτουργεί η εταιρία καλλιεργεί και προάγει την αλληλοβοήθεια των μελών της και συμβάλλει στην επίλυση των προβλημάτων των μελών των μονάδων κατά τις δυνατότητές της οργανώνει επισκέψεις και ανταλλαγή γνώσεων, απόψεων, εμπειριών με κάθε μορφής φορέα εθνικό ή διεθνή ασχολούμενο με την ψυχοκοινωνική αποκατάσταση και συναφή αντικείμενα.
Ανώτατο όργανο της μέριμνας είναι η Γενική Συνέλευση των μελών-εταίρων της και τη διοίκησή της ασκεί πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο, αντιπρόεδρο-επιστημονικό διευθυντή και γραμματέα εκλεγόμενους για διετή θητεία από τη Γ.Σ.
Η εταιρεία «Μέριμνα» ως μη κερδοσκοπική, βασίζεται στους πόρους από τις εισφορές των μελών της και κάθε λογής επιχορηγήσεις και δωρεές από δημόσιες υπηρεσίες και διεθνείς οργανισμούς και εισπράξεις από τις δραστηριότητές της κατά τους καταστατικούς σκοπούς της.
Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να γίνει φίλος της εταιρίας συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων της, ερχόμενος σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους των παραρτημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου