Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΔΕΙΕΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ - ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ

Η Γενική Δ/νση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής  υπενθυμίζει τους κτηνοτρόφους της Περιφέρειας, που δεν έχουν υποβάλλει αίτημα για έκδοση άδειας εγκατάστασης της κτηνοτροφικής τους μονάδος, ότι η προθεσμία υποβολής αιτήματος, είναι μέχρι και την Δευτέρα 12 Σεπτέμβρη του 2016.......

          Σύμφωνα με τον νόμο 4056/12-3-2012 «Ρυθμίσεις για την κτηνοτροφία, τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και άλλες διατάξεις», οι κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις όλων των κατηγοριών, (1ης κατηγορίας-πρόχειρα καταλύματα, 2ης κατηγορίας-θερμοκηπιακού τύπου,  3ης κατηγορίας-κτηριακές κατασκευές με χρήση οπλισμένου σκυροδέματος),  που κατά την έναρξη του νόμου αυτού λειτουργούσαν χωρίς άδεια εγκατάστασης, υποχρεούνται μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία (12/9/2016), να λάβουν άδεια εγκατάστασης, υποβάλλοντας σχετική αίτηση με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, στις Δ/νσεις Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων.
          Μέχρι την ημερομηνία αυτή (12/9/2016), αναστέλλεται η ισχύς των διοικητικών πράξεων αποβολής, επιβολής προστίμων, ή κατεδάφισης που τυχόν έχουν εκδοθεί.
          Μετά την παρέλευση της ημερομηνίας αυτής, ο κάτοχος της  ήδη υπάρχουσας κτηνοτροφικής  μονάδος, μπορεί να αιτηθεί και πάλι την έκδοση άδειας εγκατάστασης της μονάδος του, αλλά θα πρέπει να καταβάλει οποιοδήποτε χρηματικό πρόστιμο είχε τυχόν επιβληθεί πρίν, ή μετά την έναρξη ισχύος του  νόμου 4056/12-3-2012 και μέχρι την συγκεκριμένη ανωτέρω ημερομηνία. 
          Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Τμήματα Φυτικής & Ζωϊκής Παραγωγής των Δ/νσεων Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου