Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Η πραγματικότητα για τις χωματερές του Δήμου Δελφών

Τις τελευταίες μέρες διατυπώνεται από ετερόκλητες πηγές αλλά με προφανή σύμπττωση στόχευσης  μια διαστρεβλωτική και έωλη κριτική με στόχο την πρόκληση εντυπώσεων και την παραπλάνηση των συνδημοτών μας αναφορικά με το ζήτημα των αναξέλεγκτων χωματερών και τις εν γένει περιβαλλοντικές υποχρεώσεις του δήμου.......


Για άλλη μια φορά η πραγματικότητα δεν είναι όπως επιχειρείται να παρουσιαστεί προς τους συμπολίτες μας. Η πραγματικότητα είναι ότι ο Δήμος Δελφών έχει κλείσει τις ανεξέλεγκτες χωματερές, τη στιγμή που το πεδίο της αρμοδιότητάς του είναι μόνο η ευθύνη της διατήρησης των αποκατεστημένων χωματερών. Παρόλα αυτά, συνεχώς δημιουργούνται νέοι χώροι ανεξέλεγκτης εναπόθεσης απορριμμάτων, τους οποίους η δημοτική Αρχή αντιμετωπίζει διαρκώς, χωρίς κάτι τέτοιο να άπτεται της αρμοδιότητάς της.

Γεγονός που πρέπει να γνωρίζουν οι συνδημότες μας, αφού το παραγνωρίζουν εσκεμμένα όσοι σπεύδουν να ασκήσουν "κριτική", αδιαφορώντας για την παραχάραξη της αλήθειας την παραπληροφόρηση των συμπολιτών μας και την έκπτωση του δημόσιου λόγου, αλλά ενδιαφερόμενοι πάντα και μόνο για την πρόκληση εφήμερων μικροεντυπώσεων προς όφελός τους.

Επιπρόσθετα, αποκαταστήσαμε την τοξική βόβμα της Κερατόραχης προχωρώντας στη μεταφόρτωση των απορριμμάτων του Δήμου Δελφών σε αδειοδοτήμενο Χ.Υ.Τ.Α. Τη φετινή χρονιά το κόψιμο των χόρτων ξεκίνησε από νωρίς και περαιώθηκε με επιτυχία εντός κι εκτός αστικού ιστού σε Άμφισσα και Ιτέα. Αντιμετωπίστηκε επιτυχώς η μεγάλη εισροή επισκεπτών σε τουριστικές πόλεις του δήμου μας. Ενδεικτικά μόνο, η εικόνα των Δελφών τη φετινή περίοδο δεν παρουσιάζει καμία αναλογία με την αντίστοιχη προ δύο ετών.

Η δουλειά που γίνεται αποδεικνύεται και από το ότι η Αντιπολίτευση "κυνηγά" εναγωνίως κ όπου μπορεί, ή όπου νομίζει ότι μπορεί, και στην πλειοψηφία των περιπτώσεων κόντρα στην πραγματικότητα και στην κατανομή αρμοδιοτήτων, δείγματα "εγκατάλειψης" διαφόρων περιοχών, αγνοώντας παράλληλα τόσο την εξαιρετικά δυσμενή οικονομική συγκυρία για τους ΟΤΑ όσο και την έλλειψη προσωπικού σε αυτούς.

Για τη δημοτική Αρχή είναι μία ακόμα απόδειξη ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου