Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

Συνάντηση Δημάρχου Δελφών με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας

Σήμερα, παραμονή της κρίσιμης εξέτασης της υποψηφιότητας του Δήμου Δελφών για την ανάληψη της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021,....
ο Δήμαρχος Δελφών κ. Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος, έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ.κ. Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο στην οδό Ηρώδου του Αττικού στην Αθήνα.
            Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα και σε πνεύμα συναντίληψης ο εξοχώτατος κ.κ Πρόεδρος ενημερώθηκε για την πορεία διεκδίκησης του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, ενώ παρέλαβε και τον φάκελο υποψηφιότητας της πόλης και του Δήμου των Δελφών.
            Παράλληλα, στον Δήμαρχο Δελφών δόθηκε η ευκαιρία να πληροφορήσει τον κ.κ. Παυλόπουλο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν το Γ.Ν. Άμφισσας κι οι δομές υγείας στη Φωκίδα. Στο πλαίσιο αυτό του ενεχείρησε και το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών.
            Ο κ.κ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Δελφών, ενώ αξίζει να σημειωθεί το σημαντικό ενδιαφέρον που επέδειξε για τα προβλήματα και τις προοπτικές της περιοχής.

------------------------------------------------------------------------------------------

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.