Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ: Προσφυγή στο ΣτΕ για τις αντικειμενικές αξίες

Στη συγκέντρωση που έγινε το Σάββατο 20/2, στην Πολύδροσο με θέμα τις ΄΄Αντικειμενικές αξίες΄΄, με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΤΚ Πολυδρόσου, αποφασίσθηκε , να γίνει προσφυγή στο ΣτΕ.....

Και οι νέες αντικειμενικές αξίες κατά τους φορολογούμενους κατοίκους της Πολυδρόσου, δεν ανταποκρίνονται πλέον στις αγοραίες αξίες των ακινήτων λόγω της σημαντικής μείωσης της αξίας τους που επήλθε εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης.
Μετρά την ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Τοπ. Κοινότητας και τον Τοπικό Αντιδήμαρχο αποφασίσθηκε ομόφωνα να συγκεντρωθεί τα αναλογούν χρηματικό ποσό για τα έξοδα του Δικηγορικού γραφείου που θα αναλάβει την υπόθεση.
Τα πρώτα χρηματικά ποσά συγκεντρώθηκαν από τους παρευρεθέντες.
Για περισσότερες λεπτομέρειες και για την καταβολή χρηματικού ποσού οι κάτοικοι της Πολυδρόσου που είναι ιδιοκτήτες ακινήτων να απευθύνονται στον Πρόεδρο
 κ. Αργύρη Μουλαρά

 και στο τηλέφωνο 6974721796

1 σχόλιο:


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.