Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Δελφών - Εργασίες κλάδευσης και ευπρεπισμού υψηλόκορμων δέντρων.

Ανακοίνωση:
Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Δελφών ενημερώνει τους πολίτες ότι ξεκίνησαν από το αρμόδιο τμήμα μας εργασίες κλάδευσης και ευπρεπισμού υψηλόκορμων δέντρων.....

Οι παραπάνω εργασίες πραγματοποιούνται και θα ολοκληρωθούν έως και τον Μήνα Μάρτιο ανά Δημοτική Ενότητα.
Κατά την εβδομάδα που διανύουμε κλαδεύτηκαν τα υψηλόκορμα δέντρα της Δ.Ε Δεσφίνας και συνεχίζουμε στην Δ.Ε Ιτέας κατά μήκος της οδού Άστιγγος, ολοκληρώνοντας με τις παραπάνω ενέργειες την παρέμβασή της υπηρεσίας μας για την διαμόρφωση -αποκλάδωση και ευπρεπισμό των νησίδων ενός εκ των δρόμων με την πυκνότερη βλάστηση μέσα στην πόλη της Ιτέας.
Κατά την διάρκεια των εργασιών είναι πιθανό για λόγους ασφαλείας να υπάρχουν μικρής διάρκειας διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων στα σημεία όπου θα πραγματοποιούνται, γεγονός για το οποίο ζητούμε εκ των προτέρων την κατανόηση σας.

Η Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Περιβάλλοντος
& Πολιτικής Προστασίας
Μαίρη Ζ.Ανδρεοπούλου

1 σχόλιο:

  1. Και να φροντίσουν τα κομμένα , να τα παρατήσουν εδώ και εκεί , όπως έκανε και η Περιφέρεια στον δρόμο από Σουβάλα προς χιονοδρομικό . Μήνες τώρα τα κλαδιά κείτονται στην άσφαλτο και στα ρείθρα μαζί με τους κορμούς , που παράτησαν οι υλοτόμοι , μετά από άθλιες εργασίες με σκοτεινό κίνητρο και επικίνδυνα για τους διερχόμενους αποτελέσματα. Με την ένοχη και υπεροπτική σιωπή των Διευθυντών και λοιπών αρμοδίων . Εμείς εδώ θα είμαστε και θα τα ξαναπούμε σύντομα ! Δεν θα περάσει η αναίδεια και η περιφρόνηση των υπαιτίων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή