Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Από πανελίστας στην Κορομηλά, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος...

Δεν είναι κακό να ήσουν πανελίστας σ' εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά....Δίνει πόντους στη δουλειά της πρώτης, αφού μπορεί να καυχηθεί ότι έβγαλε μεταξύ άλλων και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο...

Και ναι, επειδή τώρα μπορεί να κάνουμε προπαγάνδα με αυτή μας την ανάρτηση, σκέψου τί προπαγάνδα έχει παραχθεί από την Κυβέρνηση και συγκεκριμένα από το Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με τις "δηλώσεις" του κ. Διαμαντόπουλου, ο οποίος μπορεί να διεκδικεί το βραβείο ούρουκ-χάι, αλλά όχι στο βαθμό που να είναι και επικίνδυνος για τη δημόσια τάξη.

Καταλάβετε ότι με την προπαγάνδα και τις ψυχολογικές επιχειρήσεις σε μία χώρα υπο οικονομική κρίση, δεν εξυπηρετείς τα πολιτικά συμφέροντά σου, αλλά τα συμφέρονται αυτών που θέλουν να σε διαλύσουν, τόσο κοινωνικά όσο και οικονομικά....

Εάν για να πλήξεις την αντιπολίτευση, διακινείς επιλεκτικά αποσπάσματα με "δηλώσεις" και δήθεν στοχοποιήσεις, τη στιγμή μάλιστα που φαίνεται μία αλλαγή στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, κρίνοντας από το ταξίδι του κ. Τσίπρα στις ΗΠΑ, τότε ένα πράγμα παράγεις:

Διχασμό...

Η εκκωφαντική σιωπή του Πρωθυπουργού αυτές τις ημέρες, μάλλον λέει πολλά....


Πηγή:  RAMNOUSIA 



4 σχόλια:

  1. δυο ερωτήματα. 1.Ο υιός του κοιν.εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ κ.Βούτση,αυτό το καλόπαιδο ντε, που λήστεψε με το καλάσνικοφ την τράπεζα στην Ιπποκράτους και ηταν και αρχηγόπουλο στην αντιεξουσιαστική κίνηση,τον έβγαλε απ΄την ψειρού ο Φυτράκης η είναι ακόμα στην τούφα 2Τώρα που ο Τσίπρας πήγε στην Αμερική και δεν άφησε κώλο για κώλο άγλυφτο τι θα φωνάζετε στις διαδηλώσεις "ΝΤΑΝΤΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτές τις μ.....ες τις άκουσες απο τον πανελιστα της Κορομηλά.
    Αν κατάλαβα καλά δηλαδή πρέπει να σου αρέσει η κατάσταση, αφού δείχνεις οτι θίχτηκες. Περαστικά και άστους να μας π...... άλλα 50 χρόνια.
    Α!!!!!! και για αυτά που λές είναι παραμύθια, ψάξτο και θα δεις ότι δεν είναι έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ (7:07) ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΤΣΗΣ Η Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ? ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ???????? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενα και μοναδικο ερώτημα στον 7 .07.
    Εσυ που ξέρεις απ ότι βλέπω τι γίνεται στόν Κορυδαλλό μήπως ξέρεις σε ποια πτέρυγα κάνει διακοπές εδω και 40 χρόνια ο... Στρατηγός ?Εκείνος ντε που μαζι με τους αλλους εθνοσωτήρες κολονέλους καταλήστεψαν οπλισμένοι σαν αστακοί την ψυχή και το φρόνημα ενος περήφανου λαού(8 εκατομμυρίων Ελλήνων) και έσπρωξαν ενα Ελληνικό νησί στην αγκαλιά των Σουλειμάνηδων που κάθε βράδυ εσυ στήνεσαι για να δείς στην ξεφτυλισμένη καθεστωτική σου τηλεόραση ?
    Εκείνος μωρέ να δεις ... πώς τον λένε ,πως τον λένε ?Που του κάνει παρέα τώρα ένας παρ ολίγον ..πρωθυπουργός και ενας ...μόδιστρος? Που έφαγε ισόβια μωρέ απο τον .... Εθνάρχη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή