ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ!


Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι και η S&B σκοπεύει να ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε η Coca Cola. Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μεγάλη κινητικότητα ανάμεσα στην εισηγμένη... σε Ελληνικές και ξένες τράπεζες μεθοδεύοντας την έξοδο της εταιρείας από το Χ.Α. και την εισαγωγή της πιθανότατα ή στην αγορά της Ζυρίχης ή στην αγορά του Λονδίνου κατά τα πρότυπα της Coca Cola.

Το μεγαλύτερο ποσοστό έχει η κυρία Αικατερίνη Κυριακοπούλου με 37,5%, ο κ. Οδ. Κυριακόπουλος με ποσοστό 9,9% και η κυρία Φλώρα Μαρία Κυριακοπούλου με ποσοστό άνω του 11%. Επίσης, η βέλγκη Sybelco που ελέγχει το 19,02% του μετοχικού κεφαλαίου και απέκτησε το ποσοστό αυτό πριν από 13 μήνες αναμένεται να παίξει τον ρόλο - κλειδί στην επιτυχία της δημόσιας πρότασης. Σημειωτέον,ότι το "R" από τις 11/10/2012 είχε αναφερθεί με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά του στο ενδεχόμενο να "ακολουθήσει" την Coca Cola (σ.σ. και ο ΟΤΕ...).

Αν τελικά έχουν βάση οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στην αγορά εδώ και μέρες θα πρόκειται για ένα ακόμα πλήγμα στην εικόνα της αγοράς, αλλά και της οικονομίας, αφού εκτός από την Coca Cola, τον δρόμο για αλλαγή έδρας είχε δείξει η ΦΑΓΕ του ομίλου Φιλίππου.
Η μετοχή χθες έκλεισε με κέρδη 5,85%, στα 5,79 ευρώ και με κεφαλαιοποίηση κοντά στα 300 εκατ. ευρώ.
http://karteria1.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.