Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Σύμβαση ύψους 2.009.242,27€ υπέγραψε ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας ΟΑΣΕ και Δήμαρχος Δελφών κ. Ν. Φουσέκης


Μια σημαντική σύμβαση ύψους 2.009.242,27€ υπέγραψε η Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ "ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΕ'' (ΟΑΣΕ) για την Παροχή Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (YΠΑΑΤ).

Η σύμβαση που υπέγραψε με την έγκριση του ΔΣ της εταιρείας ΟΑΣΕ...
ο Πρόεδρος του ΔΣ και Δήμαρχος Δελφών κ. Νικόλαος Φουσέκης, αφορά την παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου εκ μέρους της εταιρείας προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τις επενδύσεις που θα υλοποιήσει το ΥΠΑΑΤ στα πλαίσια του Αξονα 3 του Προγράμματος Αγροτικής Aνάπτυξης της Ελλάδας 2007-2007 (ΠΑΑ). Η υπογραφή της συμβάσεως ολοκληρώθηκε μετά από προκήρυξη του έργου που έγινε το 2010 και κατόπιν διαρκών αξιολογήσεων της πρότασης που υπέβαλε η εταιρεία ΟΑΣΕ, η οποία στο παρελθόν υλοποίησε το έργο της Δομής Στήριξης των ΟΠΑΑΧ.
Οι επενδύσεις που θα υλοποιηθούν από το ΥΠΑΑΤ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανέρχονται σε 144 και είναι ύψους περίπου 27.000.000,00 €.
Ο Δήμαρχος Δελφών Ν. Φουσέκης ευχαριστεί δημόσια το ΔΣ του ΟΑΣΕ που αποτελείται από τους κ.κ. Νικόλαο Παπαγγελή (Δήμαρχος Λιβαδειάς), Iωάννη Tσιτσιπή (πρώην Δήμαρχο Αμφίκλειας), Mανανά Αθανάσιο (Αντιδήμαρχο Δελφών), Σκουλαρίκη Φώτη (Oικονομολόγο) και τον Υπεύθυνο του έργου κ. Β. Τσιτσιρίγκο, για την συνεργασία και τις προσπάθειες έγκρισης του έργου για λογαριασμό της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου