ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

Αλλάζει ο ποδοσφαιρικός χάρτης τη νέα περίοδο με την ενοποίηση της Γ' και της Δ' Εθνικής (Περιφερειακό)

 Η νέα κατηγορία που θα προκύψει θα έχει έξι ομίλους των 16 ομάδων.
Αλλαγές θα υπάρξουν στον ποδοσφαιρικό χάρτη τη νέα αγωνιστική περίοδο καθώς θα γίνει αναδιάρθρωση και άμεση ενοποίηση της Γ' (Football League 2) με την Δ' Εθνική (Περιφερειακό).


Έτσι η νέα κατηγορία που θα προκύψει από την ενοποίηση αυτή θα έχει έξι ομίλους των 16 ομάδων ο καθένας. Αυτή είναι η πρόταση της Επιτροπής του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής.
Μετά από την εξέλιξη αυτή οι μισές ομάδες που αγωνίζονται ήδη στο Περιφερειακό πρωτάθλημα (Δ' Εθνική) θα είναι στη νέα κατηγορία, οι υπόλοιπες θα υποβιβαστούν στα ερασιτεχνικά τοπικά πρωταθλήματα, ενώ από τις ΕΠΣ θα προβιβαστούν μόνο 14 πρωταθλήτριες ομάδες.

Η συγκεκριμένη πρόταση για να υλοποιηθεί θα πρέπει να εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, που αναμένεται να γίνει στις αρχές του Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.