Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 σήμερα...Στις 12:00 η κηδεία της Αικατερίνης Νικ. Φούρλα, στην Πολύδροσο......

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Φωκίδας: Στην εξίσωση της Διαγωνίου πήραν μηδέν.

Ο κύριος βουλευτής για την κομματική του φιέστα πριν λίγες μέρες, χρησιμοποίησε το Ε.Β.Ε. Φωκίδας. Τώρα μην έχοντας το θάρρος να μας απαντήσει ευθέως και μην αντέχοντας την κριτική, κρύβεται......

Βάζει διορισμένους υποτακτικούς να μας "τριβελίσουν"  το μυαλό με ψεύδη και ασυναρτησίες σαν απάντηση κάτι που άλλωστε το περιμέναμε. Ας είναι…

Στις 04/07/2019 παραμονές εκλογών, ανέλυσε τις 7 προτεραιότητες του για τη Φωκίδα όπου στο σημείο 2 ανέφερε επί λέξει:

«2. Θέτουμε ως προτεραιότητα την άρση της συγκοινωνιακής απομόνωσης του Νομού μας και τη σύνδεσή του με το σύγχρονο δίκτυο αυτοκινητοδρόμων της χώρας. 

Σ’ αυτό το πλαίσιο δεσπόζουσα θέση κατέχει η αναβάθμιση του οδικού άξονα Λαμία – Άμφισσα – Ιτέα – Αντίρριο, έργο που για πρώτη φορά βάλαμε στο χάρτη των μεγάλων παρεμβάσεων την περίοδο 2004-2009 επί κυβερνήσεως Κ. Καραμανλή.»

Όντως με το υπ’αρίθμ. 128Α’/03.07.2008 ΦΕΚ «Έγκριση του Γενικού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης» στην υπ’αρίθμ. 2270 σελ. γράφει:

«Γ. Κύριοι άξονες ανάπτυξης της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτη

Διαγώνιος Άξονας: Αναπτύσσεται κατά μήκος του οδικού άξονα Λαμία−Ιτέα / Άμφισσα–Αντίρριο – Πάτρα.

Διασυνδέει άμεσα το διεθνές λιμάνι της Πάτρας με την κεντρική Ελλάδα, μέσω της Λαμίας, διευκολύνοντας τις ροές ανθρώπων και αγαθών».

Ο κύριος βουλευτής δεν προχώρησε τον Διαγώνιο αυτοκινητόδρομο τότε και έρχεται σήμερα με τυμπανοκρουσίες και τον ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ σε απλό εθνικό δρόμο.

Για άλλη μια φορά φάνηκε συνεπής, μόνο ως προς το κομματικό του καθήκον και ολίγιστος ως προς το Φωκικό του. 

Θα ήταν ενδιαφέρον για τους πολίτες της Φωκίδας, ο κύριος βουλευτής  εκτός από τις φωτογραφίες που δίνει στον τύπο, από ανούσιες συναντήσεις σε κλειστά γραφεία υπουργών και φιέστες διασκέψεων, να παρουσίαζε και φωτογραφίες από τα έργα που λέει ότι υλοποίησέ όλα αυτά τα χρόνια ως βουλευτής Φωκίδας. 

Δυστυχώς για τον ίδιο, δεν υπάρχει καμία. 

Αν τολμούσε να κάνει την αυτοκριτική του, τότε πραγματικά δεν θα είχε το θράσος να αναφέρεται σε έργα και πράξης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Η αλήθεια είναι ότι στην εξίσωση της Διαγωνίου πήραν μηδέν.

  Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Φωκίδας

1 σχόλιο:

  1. ΔEN ΞΕΡΩ, ΕΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΟΥ ΟΔΟΥ ΠΗΡΕ ΜΗΔΕΝ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ-ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΔΟ- ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΛΑΜΙΑ ΣΕ ΠΑΤΡΑ ΣΕ 1,5 ΩΡΕΣ ΜΕ 2 ΣΥΡΑΓΓΕΣ,8 ΓΕΦΥΡΕΣ ΚΑΙ 8 ΚΟΜΒΟΥΣ....ΕΣΤΩ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ....
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΥΣΑΜΑ(?) ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣ/ΝΚΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΠΟΥ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΟΔΙΚΕΣ ΣΥΡΑΓΓΕΣ Η ΚΟΙΛΑΔΟΓΕΦΥΡΕΣ {ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ!!!}.
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΓΓΕΛΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΝΑΡΞΗ ΜΕΛΕΤΗΣ -ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΕΤΟΣ......ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΠΙΣΤΩΣΗ...΄΄ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ΄΄.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή