Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Ξεκινούν οι εργασίες επισκευής δρόμων εντός της Κοινότητας των Αγ. Πάντων


 Ευθ. Γρίβας: «Ενίσχυση της ασφάλειας και αισθητική βελτίωση των Κοινοτήτων» .....

Υπεγράφη η σύμβαση και άμεσα ξεκινούν οι εργασίες για την επισκευή δρόμων στην Κοινότητα των Αγίων Πάντων, του Δήμου Δελφών, η ολοκλήρωση των οποίων θα συμβάλει στην ενίσχυση της ασφάλειας των χρηστών αλλά και της αισθητικής αναβάθμισής της περιοχής παρέμβασης.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 10.000 ευρώ, θα εκτελεστεί εντός του οικισμού της Κοινότητας των Αγίων Πάντων, και βάσει της μελέτης αναμένεται να γίνει τσιμεντόστρωση δρόμων με σκυρόδεμα αφού προηγουμένως τοποθετηθεί δομικό πλέγμα. Η σημερινή κατάσταση του εν λόγω οδικού δικτύου επιβάλει την παρέμβαση καθώς εγκυμονούνται κίνδυνοι κατά τη χρήση του, αφού υπάρχουν πολλές φθορές από το πέρασμα του χρόνου. 

O Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Γαλαξειδίου κ. Ευθύμιος Γρίβας με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης δήλωσε πως ο Δήμος Δελφών συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις εργασίες για τη βελτίωση του οδικού δικτύου εντός των Τοπικών Κοινοτήτων, στο πλαίσιο των δικών του αρμοδιοτήτων, κάνοντας καίριες παρεμβάσεις οι οποίες ενισχύουν τον τομέα της ασφάλειας. «Σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και τους προέδρους των Κοινοτήτων ιεραρχούμε τις ανάγκες του Δήμου και προχωράμε στην πραγματοποίηση έργων που έχουν ως στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας», δήλωσε καταλήγοντας.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου