Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ: Μέτρα πρόληψης διάδοσης ιού COVID 19 - από 11-9-2020

Μέτρα πρόληψης διάδοσης ιού COVID 19 -ΚΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ από 11-9-2020.....

· η κεντρική πόρτα του ΚΥ θα είναι κλειδωμένη και οι ασθενείς θα χτυπάνε το κουδούνι , θα διατηρούν 2 μέτρα απόσταση μεταξύ τους και θα ακολουθείται η διαδικασία διαλογής.
· Ο ασθενής οφείλει να δηλώνει τον λόγο της επίσκεψής του , ώστε να λαμβάνονται πριν την είσοδο στο ιατρείο τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον ιατρό .
· Στην περίπτωση δήλωσης από τον ασθενή συμπτωμάτων πυρετού ή βήχα ή δύσπνοιας ο ιατρός θα ζητήσει από τον ασθενή  να εξεταστεί στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (ΚΥ) για λοιμώδη νοσήματα.
· Θα  επιτρέπεται ένας μόνο συνοδός για κάθε ασθενή σε  ειδικές περιπτώσεις
( πχ, ασθενείς με κινητικά προβλήματα ).
· Θα  λαμβάνεται μέριμνα ώστε να ελαχιστοποιείται ο χρόνος παραμονής ασθενών και συνοδών στους χώρους των ιατρείων  με τον προγραμματισμό επισκέψεων μέσω τηλεφωνικών και e-ραντεβού.
· Ασθενείς στον χώρο αναμονής του ιατρείου, θα πρέπει να φροντίζουν να κρατούν απόσταση τουλάχιστον δύο μέτρων μεταξύ τους.
·  Ολοι οι ασθενείς να ενεργοποιήσουν την άυλη συνταγογράφηση θα επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον ιατρό τους δίνοντας το ώστε ο ιατρός να προβαίνει στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση τρίμηνων συνταγών
 - Η δομή ‘’ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ¨ θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο για τις ανάγκες του πληθυσμού ευθύνης (συνταγογράφηση-παροχές φροντίδας)
Πληροφορίες:  Τηλέφωνο: 2234350000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου