Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ: Αποχαιρετισμός της Διευθύντριας

Αγαπημένοι μου μαθητές και μαθήτριες,

σας εύχομαι να έχετε μια υγιή και δημιουργική σχολική χρονιά!.....

Η αγάπη και το ενδιαφέρον μου για σας θα παραμείνει αναλλοίωτο όσα χρόνια κι αν περάσουν, με χαρά θα μαθαίνω πάντα τα νέα σας! Δέκα χρόνια, ως Διευθύντρια, του Δημοτικού Σχολείου  Αμφίκλειας, είχα τη χαρά να δω πολλά παιδιά να μεγαλώνουν και να πετυχαίνουν τους όμορφους στόχους τους!

Αγαπητοί γονείς, σας εύχομαι να κυλήσει ήρεμα και χωρίς προβλήματα η νέα δύσκολη σχολική χρονιά που ξεδιπλώνεται μπροστά μας. Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια!

Αξιότιμοι συνάδελφοι, το ειλικρινές συναίσθημα πάντα θα οδηγεί και θα γεμίζει τις υγιείς ανθρώπινες σχέσεις. Και αυτές πάντα θα δοκιμάζονται από τη στιγμή του αποχαιρετισμού. Μια διαδικασία που θα συναντήσει την καθεμιά και τον καθένα στην πορεία της ζωής, όταν χρειασθεί να αναγνωρίσει και να τιμήσει την αξιοσύνη, την εμπειρία, την προσφορά, από την υπηρεσιακή και κατά περίπτωση, προσωπική συνύπαρξη αγαπημένων συναδέλφων που πρέπει να αποχωρισθεί.

Εδώ αφήνω ένα κομμάτι της ψυχής μου! Σας ευχαριστώ θερμά για τα πάντα, την υποστήριξη, τη  συνεργασία και τη βοήθεια που προσφέρατε όλο αυτό το διάστημα! Είμαι ευγνώμων για το γεγονός ότι είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί σας! Σας εύχομαι να παραμείνετε η ίδια φιλική ομάδα και καλοί φίλοι. Θα θυμάμαι πάντα με ζεστασιά την κοινή δουλειά μας. Κρατώ στην ψυχή και στο μυαλό μου τις όμορφες στιγμές μας δύναμη για το μέλλον, σας εύχομαι τα καλύτερα! Θα είμαι πάντα δίπλα σας!

Με τιμή και εκτίμηση!

Χουλιάρα-Σιδερά Παναγιώτα

Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Φθιώτιδας

 

2 σχόλια:

  1. Δέκα συνεχόμενα χρόνια στο Δημοτικό Σχολείο Αμφίκλειας, γεμάτα δημιουργηκότητα, πάθος, αγάπη και προσφορά στον θεσμό του σχολείου,στους μαθητές, στους γονείς, στους συναδέλφους και στην τοπική κοινωνία!!! Δέκα επιτυχή χρόνια ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ-ΔΑΣΚΑΛΑ-ΦΙΛΗ!!! Η ρήση του Τάσου Λειβαδίτη "Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ" είναι το έμβλημα της ζωής της.Μας το δίδαξε με τη στάση της. Εμείς το ενστερνιστήκαμε και έτσι λάμψαμε με το σχολείο μας όλα αυτά τα χρόνια. Αυτές τις αξίες κρατήσαμε στην καρδιά και στο μυαλό μας και μ΄αυτές θα συνεχίσουμε την εκπαιδευτική μας πορεία.
    Την ευχαριστούμε για όσα μας πρόσφερε και θα εξακολουθεί να μας προσφέρει γιατί έχει κερδίσει μια μόνιμη θέση στη ζωή μας ως ΦΙΛΗ- ΔΑΣΚΑΛΑ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ!!! Ευχόμαστε επιτυχίες σε όλα τα σκαλοπάτια που θα ανεβαίνει!
    Βάσω Παπαστάμου
    Δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου Αμφίκλειας
    ΥΓ Ο λόγος που χρησιμοποίησα πλυθυντικό αριθμό στα λεγόμενά μου είναι γιατί είμαι βέβαιη πως εκφράζω το σύνολο των εκπαιδευτικών που συνεργάστηκαν με τη Χουλιάρα-Σιδερά Γώτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Γιώτα,
      Σε ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά σου επί μία δεκαετία στο Δημοτικό Σχολείο Αμφίκλειας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που αυτή η προσφορά σου ήταν από τους λόγους, μαζί με την δεδομένη αξιοσύνη και κατάρτιση σου, να σου αναθέσει η Πολιτεία τη θέση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδος.
      Σου ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Επιτυχία!
      Λουκάς Χρ. Σκλαβούνος
      Πρόεδρος Κοινότητας Αμφικλειας

      Διαγραφή