Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Πολίτες στο Προσκήνιο: Αυτοδιοικητική Δραστηριότητα

Αυτοδιοικητική Δραστηριότητα
 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ιούλιος 2020....

  Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιουλίου 2020, η προγραμματισμένη συνάντηση μελών και φίλων της δημοτικής παράταξής μας, στον αύλειο χώρο του καφέ-εστιατορίου του Camping Ayannis στην Κίρρα. Η συγκεκριμένη επιχείρηση λόγω του Covid 19, παραμένει κλειστή και απλώς ο ανοικτός και υπαίθριος χώρος, “φιλοξένησε” την συγκέντρωσή μας, με την τήρηση από τους προσελθόντες, όλων των κανόνων προστασίας  και υγιεινής, σύμφωνα με τις εξαγγελίες της Πολιτικής Προστασίας.
  Παρ’ όλη την μη ευνοϊκή συγκυρία και τις δύσκολες συνθήκες της εποχής μας, συγκεντρωθήκαμε 30 μέλη και φίλοι από πολλές Κοινότητες του Δήμου Δελφών και μέσα σε ένα φιλικό και συνεργατικό κλίμα, συζητήσαμε για τον Δήμο μας, για τα προβλήματά του και κυρίως για την παράταξή μας.

  Στην αρχή έγινε ενημέρωση από τον επικεφαλή δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Μέγκο, η οποία περιελάμβανε :
- Τις δραστηριότητες και τα θέματα τα οποία ανέδειξαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, εντός και εκτός  Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς  και στις διάφορες Επιτροπές.
-  Τις υπάρχουσες σκέψεις για την κοινοποίηση δράσεων και θέσεων της παράταξης, προς τους δημότες.
- Την πρόταση για διοργάνωση Γενικής Συνελεύσεως των μελών μας, προκειμένου να “κεφαλαιοποιηθεί” η 10ετής εμπειρία μας στην αυτοδιοίκηση και να καθορισθεί η μελλοντική πορεία  της παράταξής μας.

   Μετά από εποικοδομητική συζήτηση και με συμμετοχή όλων των παρόντων, αποφασίσαμε :
1.  Η Γενική Συνέλευση να πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
2.  Να διερευνηθούν τρόποι επικοινωνίας της παράταξης με τους δημότες, προκειμένου να ενημερώνονται για τα προβλήματα του Δήμου αφ’ ενός και τις θέσεις και δράσεις της αφ’ ετέρου.
3.  Να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας της Γραμματείας δίνοντας έμφαση στις νέες τεχνολογίες και το διαδικτυακό περιβάλλον και τέλος
4.  Να διοργανωθεί συνάντηση μελών και φίλων της παράταξης στα Καστέλλια, μετά από τις 15 Αυγούστου, με αφορμή την σχεδιαζόμενη στην περιοχή, της κατασκευής ενός  μικρού Υδροηλεκτροπαραγωγικού Εργοστασίου.
  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ 
Αξίζει και να Ζεις και να Αγωνίζεσαι για Αυτόν.

«ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου