Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Ερώτηση Γιάννη Οικονόμου για την ενίσχυση του Α.Τ. Λοκρών

Αναγκαία η ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών....

Ερώτηση για την ανάγκη ενίσχυσης του Α.Τ. Λοκρών προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης στην Αταλάντη και στην ευρύτερη  περιοχή του Δήμου Λοκρών κατέθεσε ο βουλευτής Φθιώτιδας κ. Γιάννης Οικονόμου προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στο κείμενο της ερώτησης του ο κ. Οικονόμου το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται έξαρση της εγκληματικότητας στην περιοχή της Αταλάντης με περιστατικά κλοπών και με αποκορύφωμα την επίθεση με μαχαίρι σε επαγγελματία της περιοχής. Τα παραπάνω περιστατικά έχουν ως συνέπεια να αυξάνεται τόσο η ανησυχία όσο και το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών γεγονός που επισημαίνεται και με σχετική επιστολή του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αταλάντης του Δήμου Λοκρών . 

Το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών έχει στην ευθύνη του την πόλη της Ατάλαντης αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λοκρών, ενός από τους μεγαλύτερους σε έκταση Δήμους της Φθιώτιδας, με μεγάλο αριθμό πληθυσμού που κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αυξάνεται ιδιαίτερα στα τουριστικά θέρετρα της περιοχής ( Θεολόγος, Λιβανάτες, Σκάλα Αταλάντης, Αρκίτσα). Δεδομένου ότι πρόκειται για μια περιοχή με ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης κρίνεται επιτακτική η ανάγκη ενίσχυσης του Α.Τ. Λοκρών.

Με βάση τα παραπάνω ο κ. Οικονόμου ρωτάει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη:

  • Σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προχωρήσει η κυβέρνηση προκειμένου να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών της Αταλάντης και γενικότερα του Δήμου Λοκρών; 

  • Είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης η ενίσχυση με προσωπικό της δύναμης του Α.Τ. Λοκρών;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου