Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Ιαπωνία, τα ελάφια επιστρέφουν


Όταν τα αυτοκίνητα εξαφανίζονται από τους δρόμους μιας πόλης της Ιαπωνίας τα ελάφια επιστρέφουν εκεί που ζούσαν πριν εκδιωχθούν από τον πολιτισμό!.....

Υπάρχει και η θετική πλευρά της καραντίνας.
Ν.Σ.


4 σχόλια:

  1. Νατος νατος κι ο λαγοοοος.....11 Απριλίου 2020 στις 10:52 μ.μ.


    http://nonews-news.blogspot.com/2020/04/blog-post_302.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νατες νατες και οι αρκουδεεες.....11 Απριλίου 2020 στις 10:56 μ.μ.

    Καστοριά: Αρκούδες έκαναν βόλτα στην άδεια λόγω απαγόρευσης κυκλοφορίας πόλη [βίντεο]

    https://www.youtube.com/watch?v=mXsQg3461a4&feature=emb_logo

    Τρεις αρκούδες έκαναν την εμφάνισή τους στην Καστοριά την ώρα που στην πόλη δεν κυκλοφορούσε κανείς λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

    Πολίτες από τα σπίτια τους βιντεοσκόπησαν τις τρεις αρκούδες να κινούνται σε πεζοδρόμιο κοντά στη λίμνη της Καστοριάς. Τα τρία ζώα, αρκούδα με τα μικρά της, εντοπίστηκαν, αργά χθες το βράδυ, να περπατούν κατά μήκος της Βόρειας Παραλίας, κοντά στο στάδιο της Καστοριάς, όπου υπό κανονικές συνθήκες (προ κορωνοϊού) κάνουν βόλτα κάτοικοι της πόλης.

    Υπενθυμίζεται ότι στην Καστοριά λόγω κορωνοϊού έχουν τεθεί αυστηρά περιοριστικά μέτρα και απαγορεύεται κάθε μετακίνηση από τις 8 βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πω..πωωωω. και αγριογουρουνα και αλεπουδες ... Αντε καληνυχτα τωρα και ..αυριο η συνεχεια11 Απριλίου 2020 στις 11:07 μ.μ.


    Μαρόκο: Αγριογούρουνα και αλεπούδες «έσπασαν» την καραντίνα και κάνουν βόλτες στο κέντρο της πόλης! (φώτο - βίντεο)

    https://www.youtube.com/watch?v=_EXyT2aW4Qs


    Οι πόλεις είναι άδειες εξαιτίας της καραντίνας που έχει επιβληθεί εξαιτίας του κορωνοϊού και αγριογούρουνα και αλεπούδες βρήκαν την ευκαιρίας τους να κάνουν βόλτες σε πόλη του Μαρόκο.

    Συγκεκριμένα, ένας πρώην Μαροκινός αθλητής, ο Αζίζ Νταούντα, είδε με έκπληξή του μερικά αγριογούρουνα να κάνουν τις βόλτες τους σε κατοικημένη περιοχή.

    Όμως τα αγριογούρουνα δεν είναι τα μόνα άγρια ζώα που εκμεταλλεύτηκαν την απουσία ανθρώπων. Αλεπούδες της ερήμου εθεάθησαν ξανά στην έρημο στη Μερζούγκα, ένα μικρό χωριό στα νοτιοανατολικά της χώρας.
    Μέχρι πρόσφατα, αυτά τα ζώα αποτελούσαν πολύ σπάνιο θέαμα στις θίνες της Μερζούγκα. Ο θόρυβος των τουριστών και οι τουριστικές κατασκηνώσεις έκαναν τις αλεπούδες να κρύβονται, φοβούμενες την ανθρώπινη παρουσία.

    Όμως το κλείσιμο των συνόρων και η κήρυξη της χώρας σε κατάσταση έκτακτης υγειονομικής ανάγκης λόγω της πανδημίας κορωνοϊού COVID-19, κράτησαν τους τουρίστες μακριά από το Μαρόκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ !!! ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ !!!!12 Απριλίου 2020 στις 6:00 μ.μ.

    Ο Shaun the sheep. Ο ιδιοκτήτης του Raglan Farm Park, Γκάρεθ Γουίλιαμς, βρέθηκε μπροστά σε ένα αστείο θέαμα που δεν απέχει και πολύ από όσα συμβαίνουν στο δημοφιλές παιδικό.

    Την ώρα που περπατούσε σε ένα αγροτικό πάρκο στην Ουαλία είδε ένα κοπάδι πρόβατα να έχουν «καταλάβει» την παιδική χαρά του πάρκου και να κάνουν γύρω - γύρω όλοι.

    Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, είναι η δεύτερη φορά που ο ιδιοκτήτης του, τα «πιάνει» να χρησιμοποιούν το παιχνίδι.

    «Έπαθα σοκ όταν τα είδα πάνω στο γύρω-γύρω όλοι. Κάποια από τα πρόβατα έπαιζαν και κάποια άλλα ήταν σκόρπια στο πάρκο. Ξαφνιάστηκα με το πόσο γρήγορα άρχισαν να παίζουν και να παίρνουν το κολάι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γουίλιαμς.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=LR4oxN8fPJk&feature=emb_logo

    ΑπάντησηΔιαγραφή