Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Οι στενές επαφές Πατούλη.


Την ώρα που  το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι κλεισμένο στα σπίτια του (δείγμα της ατομικής ευθύνης που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση) και κάποιοι δίνουν μάχη με τον κορονοϊό, υπάρχουν και αυτοί που δεν καταλαβαίνουν από μέτρα...

Συγκεκριμένα, κατά την παράδοση τεσσάρων απορριμματοφόρων για τη συλλογή οργανικών αποβλήτων, από την  Περιφέρεια Αττικής στο Δήμο Περιστερίου, την Πέμπτη (8/4), οι παρευρισκόμενοι δεν τήρησαν σε καμία περίπτωση τα μέτρα (μεταξύ αυτών ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης) που έχει εξαγγείλει η Κυβέρνηση δημιουργώντας πηγαδάκια περισσότερων των 5 ατόμων και σε απόσταση σίγουρα μικρότερη των 2 μέτρων. 
 Μάλιστα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι περαστικοί από το Άλσος Περιστερίου όπου και πραγματοποιήθηκε η παράδοση σταματούσαν με τα αυτοκίνητα και κοιτούσαν άναυδοι ενώ περιπολικό που πέρασε δεν πραγματοποίησε τον απαραίτητο έλεγχο ως όφειλε.

Τελικά μήπως οι στενές επαφές και η ανταρσία στον κορονοϊό επιτρέπεται για κάποιους και για άλλους επιφέρει πρόστιμα;
πηγη.nonnews


2 σχόλια:

  1. Και όλοι οι αδέσμευτοι δημοσιογράφοι ασχολούνται γιατί ο Βαρουφάκης πήγε από το σπίτι του στην Αίγινα στη συνεδρίαση της Βουλής που ήταν υποχρέωση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο καλύτερος όμως είναι ο Άδωνης.Τι είπε πάλι ,,
    «Τι θα τα κάνει τα λεφτά ο Έλληνας; Ταξίδια δεν μπορεί να κάνει. Σε εστιατόρια δεν μπορεί να πάει. Σε κατάστημα να ψωνίσει δεν μπορεί να πάει. Πόσο θα φάει πια; 300 κιλά θα γίνει ο καθένας;»
    Δεν είναι κάποια φάρσα. Είναι ο Υπουργός Ανάπτυξης!αυτός που ζητιανεύει τάληρα τα θεωρεί αχρείαστα για τους άλλος.
    Τελικά Επιδημία βλακείας έχουμε. Καμία μάχη δεν είναι πιο άνιση από αυτή με την βλακεία. Ο βλάκας είναι ανίκητος, απάλευτος. Είναι η μοναδική πραγματικά επικίνδυνη απειλή κατά του κεντρικού νευρικού μας συστήματος,ο κορονοιός δεν είναι τίποτα μπροστά στα λεγόμενα του τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή