Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κ. Βούρλων - Παγκόσμια Ημέρα Υγείας


Ως Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κ. Βούρλων ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα που απευθύνει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας....


 η οποία καθόρισε την Τρίτη 7 Απρίλη, που είναι προσδιορισμένη ως ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ, σαν ημέρα πανελλαδικής δράσης για την Υγεία, με σύνθημα «Δυναμώνουμε τη φωνή της διεκδίκησης για μέτρα προστασίας, για την υγεία του λαού»
Θεωρούμε και εμείς ότι αιχμή της μέρας πανελλαδικής δράσης για την Υγεία πρέπει να είναι οι διεκδικήσεις για:
  • Μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών στο Νοσοκομείο Λαμίας που έχει μεγάλες ελλείψεις. 
  • Πλήρη επίταξη άνευ όρων κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
  • Μέσα Ατομικής Προστασίας για όλους τους υγειονομικούς. 
  • Άμεση διάθεση πόρων για το Κέντρο Υγείας Κ. Βούρλων. Γρήγορες προσλήψεις του απαραίτητου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, προμήθεια αναλώσιμων, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί σωστά το ρόλο του και σε έκτακτες καταστάσεις όπως η παρούσα πανδημία, στην καλοκαιρινή τουριστική σεζόν, αλλά και στις καθημερινές ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων της περιοχής.
Πέρα από τη σημερινή ημέρα, καλούμε τον λαϊκό κόσμο να συνεχίσει και να δυναμώσει την πάλη του, να στρατευτεί μαζί μας για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου