Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020

Κάστρο Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας: Έναρξη παραγγελιών με παράδοση κατ' οίκον 55ης διάθεσης προϊόντων


Το «Κάστρο Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας» διοργανώνει την 55η απευθείας διάθεση προϊόντων αποκλειστικά με ηλεκτρονικές παραγγελίες και  με παράδοση αποκλειστικά κατ’ οίκον,.....
σε συνεργασία με παραγωγούς οι οποίοι ήταν στο πρόγραμμα για συμμετοχή στη συγκεκριμένη διάθεση, και που ταυτόχρονα φρόντισαν να έχουν αυτή την περίοδο δυνατότητα τέτοιας παράδοσης.
Ξεπερνάμε τις δυσκολίες, συνεχίζουμε με άλλο τρόπο αυτό που κάναμε. Και αυτή η κρίση, μας δίνει την ευκαιρία να αποδείξουμε ξανά ότι με συνεργασία όλα είναι εφικτά, ακόμη και σε περίοδο «καραντίνας».
Τον Μάρτιο κλείσαμε επτά χρόνια λειτουργίας! Από το 2013 που ξεκίνησε η εθελοντική μας κίνηση, με τις απευθείας διαθέσεις και τις παράλληλες δράσεις κάνουμε αυτό που εξ αρχής θέσαμε ως στόχο:
Με συνεργασία και αλληλεγγύη, στηρίζουμε την τοπική κοινωνία, ενισχύουμε τη ντόπια οικονομία και παραγωγή αγοράζοντας απευθείας από τους παραγωγούς ποιοτικά προϊόντα σε δίκαιες τιμές.
Αυτό είχαμε «ονειρευτεί», αυτό μας συνόδευσε στα «ταξίδια» μας μέχρι και σήμερα, αυτό είναι η «πυξίδα» μας σ’ αυτά, και η «ασπίδα» μας σε κάθε δυσκολία, αυτό μας επιβάλλουν οι συνειδήσεις μας.
Παρουσίαση των προϊόντων ανά παραγωγό
- Φυσικά και οικολογικά καθαριστικά του αυτοδιαχειριζόμενου εργοστασίου ΒΙΟ.ΜΕ. από τη Θεσσαλονίκη: Με παραγγελία οποιουδήποτε προϊόντος από τη γκάμα απευθείας από το e-shop www.viomecoop.com και με παραλαβή και πληρωμή με όποιο τρόπο εσείς επιλέξετε στο e-shop
- Βιολογικά προϊόντα τομάτας «Ηλιογέννημα» της παραγωγού Αλεξάνδρας Ραχμάνη από την Ανάβρα Καρδίτσας: Χυμός Τομάτας σε συσκευασίες 720 mL με 2,30 €, Πελτές (Τοματοπολτός) σε συσκευασίες 370 mL με 3,30 € και Κέτσαπ σε συσκευασίες 250 mL με 2,50 €
- Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης με μηχανικές και φυσικές μεθόδους σε διάφανες συσκευασίες PET 5 λίτρων με 17 ευρώ (3,40 ευρώ/λίτρο), με πληρωμή και με κάρτα, της εταιρείας τυποποίησης ελαιολάδου Γ. Φλώρος - Χ. Ευαγγελάρας Ο.Ε. από τις Ράχες Φθιώτιδας
- Κρασί «Μυρμιδόνων Γη Αδελφών Κατσίκα» της Άννας Δημητροπούλου από τη Φτέρη Φθιώτιδας: Λευκό από σταφύλια ποικιλιών Ugni Blanc και Ροδίτη, Ροζέ από σταφύλια ποικιλιών Ροδίτη και Syrah, και τα δύο είδη σε συσκευασίες (ασκούς) 5 λίτρων με 11 € (2,20 €/λίτρο)
- Μέλι της μελισσοκόμου Μαριάνθης Λάππα από τη Λαμία: Ελατόμελο με 8 €/κιλό και Θυμαρίσιο με 9 €/κιλό, και τα δύο είδη σε γυάλινα βάζα του ενός κιλού
- Τυριά Λαμίας των Γαλακτοτυροκομικών Κωνσταντίνου Ζήσιμου, με πληρωμή και με κάρτα: Φέτα και Γίδινο και τα δύο είδη με άλμη σε συσκευασίες τάπερ 2 κιλών με 12 € (6,00 €/κιλό)
Παραγγελίες - Προθεσμία
- Παραγγελίες μόνο διαδικτυακά με την ηλεκτρονική φόρμα στην ιστοσελίδα www.kastrolamias.gr
- Όχι τηλεφωνικές! Στα τηλέφωνα της κίνησης μπορείτε να πάρετε μόνο πληροφορίες για τη διάθεση
- Η Φόρμα Παραγγελιών θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11:00 μ.μ.
Παραλαβές Παραγγελιών
Τα φυσικά και οικολογικά καθαριστικά θα τα παραλάβετε όπως επιλέξετε στο e-shop της ΒΙΟ.ΜΕ.
Τα υπόλοιπα προϊόντα θα τα παραλάβετε κατ’ οίκον στη διεύθυνση που έχετε δώσει στη Φόρμα, από κάθε παραγωγό ξεχωριστά, αφού επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά για συνεννόηση, ως εξής:
- Τα βιολογικά προϊόντα τομάτας ανεξάρτητα πότε γίνει παραγγελία: παραλαβή έως το Σάββατο 25/4
- Για ελαιόλαδο, κρασί, μέλι και τυρί, υπάρχει δυνατότητα παραλαβής και πριν και μετά το Πάσχα:
Οι παραγγελίες με καταχώρηση έως Μ. Πέμπτη 16/4 ώρα 12:00: παραλαβή έως το Μ. Σάββατο 18/4
Οι παραγγελίες με καταχώρηση έως Πέμπτη 23/4 ώρα 23:00: παραλαβή έως το Σάββατο 25/4
Καλό Πάσχα! Με αλληλεγγύη και συνεργασία αντιμετωπίζουμε κάθε «κρίση»!
Η Συντονιστική Ομάδα
Ιστοσελίδα                       : www.kastrolamias.gr
Επικοινωνία ηλεκτρονική: XMLamias@gmail.com
Επικοινωνία τηλεφωνική : 6985603574 (What's Up) - 6947081904 (CU) - 6906981623 (Free2Go)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου