Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

“Πλιάτσικο και πλουτισμός για λίγους με απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων ευρώ αντί για ΜΕΘ και ενίσχυση γιατρών και νοσηλευτών”

Με μια “δηλητηριώδη” ανάρτηση στα social media σχολίασε ο γνωστός δημοσιογράφος και Γενικός Διευθυντής του Mega Σταμάτης Μαλέλης το......
σάλο που έχει προκληθεί από όσα είδαν το φως της επικαιρότητας τις τελευταίες ημέρες, με τις απευθείας αναθέσεις ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρω από την κυβέρνηση, για προμήθειες νοσοκομειακών υλικών, για τις συμβάσεις με ιδιωτικά κέντρα αλλά και για την “περίφημη” καμπάνια #Μενουμεσπιτι που κοστίζει 11 εκατ ευρω, την ίδια ώρα που οι νοσκομειακοί που αποεκατιζονται και οι ιδιοι από τον ιό, φωνάζουν απελπισμένοι για τις κραυγαλέες ελλειψεις σε προσωπικο και μέσα στα Δημόσια Νοσοκομεία!
“Πλουτισμός των ολίγων σε βάρος του υστερήματος του πολίτη” 
γράφει ο Σταμάτης Μαλέλης.
Η ανάρτηση του Διευθυντή του Mega:

https://thefaq.gr/

2 σχόλια:

  1. Στην Δραπετσώνα υπάρχει ένα έτοιμο
    στρατιωτικό εργοστάσιο ραφής ρούχων ΚΟΠΗ,
    γιατί δεν το ανοίγουν να προσλάβουν
    και μοδίστρες άνεργες από τον ΟΑΕΔ
    και να ράψουν μάσκες φόρμες
    και ότι άλλο υλικό προστασίας χρειάζεται.
    Γιατί πρέπει να τα χρυσοπληρώνουν στους ημέτερους και μη ιδιώτες.
    Είπαμε έχουμε νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση ,υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας,αλλά εδώ πλέον είναι ζήτημα ζωής και επιβίωσης να προλάβουμε τα χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντί να κατηγορούν τους πολίτες ότι δεν τηρούν τα μέτρα που δεν ισχύει στην πλειοψηφία καλλίτερα να έπαιρναν ουσιαστικά μέτρα ελάφρυνσης. Παράταση ΕΝΦΙΑ για Νοέμβριο, μείωση φόρου καυσίμων, διατίμηση ειδών πρώτης ανάγκης, μείωση ΦΠΑ στις ΔΕΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή