Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Η μάχη με τον "Ηφαιστίωνα" στον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας


Η μάχη με τον "Ηφαιστίωνα" στον Δήμο μας μεγάλη.
Ο συντονισμός άψογος.....


Τα προβλήματα σχεδόν μηδαμινά. Η ανταπόκριση άμεση στη διάνοιξη όλων των χωριών και δρόμων. Κάπου εδώ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια μας για τη μεγάλη βοήθεια ειδικά στον αντιπεριφερειάρχη μας Ηλία Κυρμανίδη που έδωσε το παρόν τα ξημερώματα στη μάχη να κρατηθεί ο δρόμος για το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού ανοιχτός.
Στον προϊστάμενο πολιτικής προστασίας Πολύζο Ζώη που είναι πάντα δίπλα μας. Στους αντιδημάρχους και δημοτικούς μου συμβούλους που δώσανε τη μάχη τους όλο το 24ωρο καθολη τη διάρκεια του καιρικού φαινομένου.
Στους προέδρους των χωριών μας για την άριστη συνεννόηση και ειδικά στον Μπάμπη Σταμοπουλο και Κώστα Τραγγανιδα που εθελοντικά με τα μηχανήματά τους βοήθησαν στον εκχιονισμό. Όσο για τους Φίλιππα Ρέππα, Παναγιώτη Φινέ, Νίκο Σκορδά, Μάκη Ζυγούρο, Δημήτρη Κούσουλα, Τάκη Μπινιώρη, Θανάση Μπάκα, Γιάννη Τσερμά, Βασίλη Γαλανόπουλο και Θοδωρή Σταφυλά που συνεργαστήκαμε άψογα για τον εκχιονισμό του Δήμου μας δεν έχω λόγια.
Σας ευχαριστώ και συνεχίζουμε δυναμικά...
Αθανασία Στιβακτή,
Δήμαρχος Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου