Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

6000 σκελίδες σκόρδο και 3000 μάτια προμηθεύτηκε ο Ντόναλντ Τραμπ ενόψει της επίσκεψης Μητσοτάκη


Οριστικοποιήθηκε η επίσημη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ και η συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στις 7 Ιανουαρίου....


Ωστόσο, τη φορά αυτή, ο πλανητάρχης δεν πρόκειται να υποδεχτεί τον Έλληνα πρωθυπουργό απροετοίμαστος, όπως συνέβη στην προηγούμενη συνάντηση των δύο ανδρών τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη σε εκδήλωση του ΟΗΕ.
Συγκεκριμένα, από το περιβάλλον του Λευκού Οίκου διέρρεαν πως αμέσως μετά το τετ α τετ του κυρίου Τραμπ με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο εκκεντρικός εκατομμυριούχος βρέθηκε αντιμέτωπος με δικαστικές περιπέτειες, έπαθε τροφική δηλητηρίαση, έχασε αρκετά εκατομμύρια από τις επιχειρήσεις του και είδε το μαλλί του να χάνει το χαρακτηριστικό πορτοκαλί του χρώμα.
Πλέον, δεν πρόκειται να την πατήσει σαν αρχάριος, αφού έχει ήδη εξοπλιστεί με έξι χιλιάδες σκελίδες σκόρδο, τρεις χιλιάδες μάτια και μια εικόνα της Παναγίας, ενώ έχει παρακαλέσει γιαγιάδες της Αστόρια να τον ξεματιάζουν καθ' όλη τη διάρκεια του ραντεβού.
Μάλιστα, δεν αποκλείεται την ημέρα της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού να κηρυχθεί κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στην πρωτεύουσα των Η.Π.Α, με την επιβολή απαγόρευσης κυκλοφορίας στους πολίτες για λόγους ασφαλείας.
ΠΗΓΗ: το κουλούρι

2 σχόλια:

  1. Ικανοποίηση μετά την συνάντηση. Ο Τραμπ κατανόησε καλλίτερα τι συμβαίνει στην περιοχή μας και επαναβεβέωσαν την συμμαχία μας και αληλοστήρηξη σε τυχόν εντάσεις. Καμία καταδίκη στις προκλήσεις της συμμάχου μας στο ΝΑΤΟ Τουρκίας.Μπήκαν οι βάσεις για την προμήθεια F-35μετά την αναβάθμιση των F-16 και θα πληρώνουμε χρόνια την επένδυση προστασίας από τη σύμμαχο μας
    Φανταστείτε να συμφωνούσαν για ειρήνη στη περιοχή, καταδίκη της Τουρκίας και πάγωμα των εξοπλισμών. Τότε τι θα ήταν .Αποτυχία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κούλης δίπλα στον Τραμπ είναι το ξαδερφάκι που μας ανάγκαζαν να πάρουμε μαζί στην καφετέρια και δεν του μίλαγε κανείς, αλλά εκείνο χαιρόταν μόνο και μόνο επειδή ήρθε μαζί μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή