Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός «Αποδυτηριάκιας»


Ένας δικός μας άνθρωπος δεν βρίσκεται πια μαζί μας. Ο παλιός μας συνεργάτης και παντοτινός φίλος, ο δημοσιογράφος Κώστας Καίσαρης έφυγε από τη ζωή σήμερα Τρίτη 8 Οκτωβρίου σε ηλικία 70 ετών, σκορπίζοντας τη θλίψη σε όλη τη δημοσιογραφική και αθλητική οικογένεια......

Ο Κώστας Καίσαρης διέγραψε ξεχωριστή πορεία στην ελληνική δημοσιογραφία και το αθλητικό ρεπορτάζ. Ήταν ο άνθρωπος που καθιέρωσε μαζί με τον Νίκο Καραγιαννίδη τη θρυλική στήλη "Αποδυτηριάκιας" στον "Φίλαθλο", ενώ υπήρξε επί σειρά ετών συνεργάτης και σχολιογράφος του "Sport24.gr" και του "Contra.gr".
Άρχισε τη μακρά πορεία του στη δημοσιογραφία από τον "Ριζοσπάστη", ενώ συνεργάστηκε μεταξύ άλλων με "Τα Νέα", τον "Ελεύθερο Τύπο", με τις αθλητικές εφημερίδες "Goal News" και "Νοκ άουτ" και τον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra FM". Επίσης ήταν συνεργάτης με την αθλητική ιστοσελίδα "to10.gr"
Ο Γιός του Θέμης Καίσαρης ήταν αρχισυντάκτης του Sport24.gr
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ  ΄΄ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ΄΄
Με τον Κώστα είμασταν συνάδελφοι στην ιστορική ΙΖΟΛΑ την περίοδο 1971-1974.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν έφυγε από την ΙΖΟΛΑ και πήγε στον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ τον πρώτο καιρό εργάσθηκε στη διανομή της εφημερίδας. Στα αθλητικά ήταν φαινόμενο γνώσεων και αυτό το χάρισμα το αξιοποίησε ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα.
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΚΩΣΤΑ !!!!
Χ.Μ

1 σχόλιο:

  1. Για χρόνια διαβάζαμε τον φίλαθλο για τον αποδυτηριακια.Εξαιρετικο χιούμορ και γνώση του ποδοσφαίρου.Καλο ταξίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή