Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Συνάντηση του Βουλευτή Φωκίδας κ. Μπούγα με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Σπανό


Ο Βουλευτής Φωκίδας, κ. Ιωάννης Δ. Μπούγας, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στη Λαμία, τον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό,....
 με τον οποίο συζήτησαν αναλυτικά για τα έργα και τις δράσεις της Περιφέρειας που βρίσκονται σε εξέλιξη ή προγραμματίζονται, εν όψει των νέων επιχειρησιακών προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, τόσο στην Περιφέρεια όσο και ειδικότερα στο νομό Φωκίδας. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στους οδικούς άξονες Θερμοπυλών-Ιτέας-Αντιρρίου και Θηβών-Ιτέας. 
Υπήρξε συναντίληψη και συμφωνία για τις προτεραιότητες και τις πρωτοβουλίες που πρέπει από κοινού να αναληφθούν για την επίσπευση των διαδικασιών, με σκοπό την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος.

Πολιτικό γραφείο
Ιωάννη Δ. Μπούγα
Βουλευτή Φωκίδας


1 σχόλιο:

  1. ....ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΧΡΟΝΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΟΝΟ 4 ΩΡΕΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ 250 ΚΙΛΑ ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΡΩΜΜΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΤΑ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ {ΚΟΜΒΟΣ ΜΟΝΗΣ ΔΑΜΑΣΤΑΣ-ΜΠΡΑΛΟΥ}.
    ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΟΜΙΧΛΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ .....ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΝΝΟΩ! ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΟΠΙΟΙ ΟΔΗΓΟΙ!. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΞΕΝΟ ΟΔΗΓΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΟΔΗΓΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΥΦΛΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ!. ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΡΓΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟ ΔΡΟΜΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΑΡΑΧΩΒΑ ΠΡΟΣ ΧΚ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή