Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τρίτη 16 Απριλίου 2024 σήμερα...Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών η Αικατερίνη Νικ. Φούρλα, εχθές το βράδυ......

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Εκδήλωση την Πέμπτη 10/10 στην Άμφισσα με ομιλητή τον ΣΤΑΥΡΟ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ, πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ


Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου το μεσημέρι, θα επισκεφθεί την πληγείσα περιοχή του ελαιώνα της Άμφισσας ο Σταύρος Αραχωβίτης, πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ.....

Η επίσκεψη γίνεται μετά από ενημέρωση και πρόσκληση ομάδας αγροτών, προκειμένου να ενημερωθεί για το μέγεθος της καταστροφής από την χαλαζόπτωση και να συνεισφέρει με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο στην διαδικασία αποζημίωσης. 
Το απόγευμα της Πέμπτης 10/10 στις 6.30μμ στο δημαρχείο της Άμφισσας θα γίνει ανοικτή εκδήλωση και συζήτηση με ομιλητή τον Σταύρο Αραχωβίτη, πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ  με θέμα: «Πρωτογενής τομέας: τι έγινε και τι πρέπει να γίνει».
Καλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στον νομό μας να παραβρεθούν και να συμβάλλουν στη συζήτηση με την άποψή τους.
                                                                9/10/2019
                                  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου