Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΤΕΑΣ Από την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου ξεκινά το χειμερινό πρόγραμμα!


Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου ξεκινά το χειμερινό πρόγραμμα της Κινηματογραφικής Λέσχης Ιτέας με προβολές ταινιών και εκδηλώσεις για παιδιά και μεγάλους! 
Το πρόγραμμα για τις τρεις πρώτες προβολές:.....

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου στις 9μμ: Η Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας συμμετέχει στο πρόγραμμα «Άρωμα Ιταλίας-Aroma d Italia 2019» σε συνεργασία με την Ιταλική πρεσβεία και το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο. Στα πλαίσια αυτά θα προβληθεί η ταινία «Πατρικός δεσμός» του βραβευμένου με ΟΣΚΑΡ Γκαμπριέλ Σαλβατόρες, βασισμένο στο best seller μυθιστόρημα του Νικολό Αμανίτι «Comme Dio Comanda».
Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 7μμ: Προβολή της ταινίας «Το τελευταίο μας τανγκό» του Γκέρμαν Κραλ. Η ιστορία της Μαρία Νιέβες και του Χουάν Κάρλος Κόπες, δυο διάσημων χορευτών του αργεντίνικου τάνγκο, οι οποίοι υπήρξαν ζευγάρι στις πίστες για σχεδόν μισό αιώνα. Άλλαξαν τα σύγχρονα δεδομένα αυτού του χορού και θεωρούνται οι ζωντανοί θρύλοι του αργεντίνικου τάνγκο.
Θα προλογίσει η Έμυ Δημητροπούλου-Μπίτη, καθηγήτρια χορού.
Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 7μμ: Προβολή του βραβευμένου Ντοκιμαντέρ του Νίκου Παπακώστα: «Ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων Αφηγήσεις». Μαζί μας θα είναι ο σκηνοθέτης Νίκος Παπακώστας και  ο διεθνούς φήμης καθηγητής του ΕΚΠΑ Αστροφυσικός κ. Ξενοφώντας Μουσάς, ο οποίος θα προλογίσει την ταινία και θα μας ενημερώσει για τα νεώτερα αποτελέσματα των ερευνών αλλά και τα ερωτηματικά που ακόμα γεννάει ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων.
Σας περιμένουμε!
Η πρόεδρος του ΔΣ
Βαγγελιώ Μπεμπή
Η γραμματέας του ΔΣ
Ειρήνη Παπανδρέου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου