Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ - ΔΕΛΦΟΙ


Νέα απευθείας συγκοινωνιακή γραμμή Μετέωρα - Δελφοί.
Το Δήμαρχο Μετεώρων επισκέφτηκαν χθες Δευτέρα 04/03 οι πρόεδροι και μέλη του Δ.Σ. του  ΚΤΕΛ Τρικάλων και του ΚΤΕΛ Φωκίδος....
Η επίσκεψη είχε ως στόχο την ενημέρωση αλλά και την συνεργασία των δύο συγκοινωνιακών φορέων με τον Δήμο Μετεώρων στο νέο εγχείρημα που ξεκινούν από κοινού για την καθιέρωση απευθείας συγκοινωνιακής γραμμής Μετεώρων - Δελφών.
Οι δύο πρόεδροι κ. Τζατζάκης  και κ. Κούλος ενημέρωσαν τον δήμαρχο ότι το θέμα της απευθείας  συγκοινωνιακής σύνδεσης Μετεώρων - Δελφών έχει απασχολήσει τα δύο ΚΤΕΛ από καιρό και ήδη υπάρχει συμφωνία ενώ έχει δρομολογηθεί και η σχετική διαδικασία ώστε τα δρομολόγια να ξεκινήσουν σύντομα.
Ο Δήμαρχος Μετεώρων τόνισε την σημασία που θα έχει για τα Μετέωρα η απευθείας σύνδεση με τους Δελφούς για την εξυπηρέτηση χιλιάδων τουριστών και ευχαρίστησε τους προέδρους και τις διοικήσεις των δύο ΚΤΕΛ για την σημαντική αυτή πρωτοβουλία. Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Φαμίσης που ήταν παρών στην συνάντηση είπε ότι τα απευθείας αυτά δρομολόγια θα καλύψουν μια σημαντική ανάγκη των δύο τουριστικών προορισμών και τόνισε ότι πρέπει η γραμμή να διαφημιστεί και να υποστηριχτεί .
Οι διοικήσεις των δύο ΚΤΕΛ είπαν ότι άμεσα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις για την έναρξη των δρομολογίων και τις λεπτομέρειες εκτέλεσης τους, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσουν και ενέργειες για την προώθηση και υποστήριξη της γραμμής. 


1 σχόλιο:

  1. Πρωτοποριακή πρωτοβουλία που έπρεπε να γίνει χθές! Θα βοηθήσει και ο δρόμος Ε-65 για ένα άνετο και γρήγορο ταξίδι που οσονούπω τελειώνει! Καλή επιτυχία στο εγχείρημα.
    Η άγονη Καλαμπάκα ζει αποκλειστικά απο τον τουρισμό με πάνω απο 2.οοο.οοο τουρίστες τον χρόνο.
    Η Φωκίδα όμως με το πρωτόγονο οδικό δίκτυο θέλει ΠΟΛΎ δρόμο ακόμη και ας είναι ευλογημένη με απείρου ΦΥΣΙΚΟΎ κάλους τοπία και τον Ομφαλό της Γής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή