Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Ευχαριστήριος επιστολή Ηλ. Κωστοπαναγιώτου προς τη Δωρική Αδελφότητα


Φίλτατε κ. Πρόεδρε της Δωρικής Αδελφότητας,
Αγαπητέ κ. Μπαλατσούρα,
Ευχαριστούμε θερμότατα για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας της Δωρικής Αδελφότητας για τη συνάντηση και συζήτηση με τον υποψήφιο βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Φωκίδας Ηλία Κωστοπαναγιώτου...
και τους συνυποψήφιους στο ίδιο ψηφοδέλτιο Γεωργία Γκιούλου εκπαιδευτικό από Βουνιχώρα και Χρήστο Τσαμαντάνη μηχανικό από Αμυγδαλιά και Άμφισσα τη Δευτέρα 1/7. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και τη ζεστή ατμόσφαιρα της ΔΑ, που μας έδωσε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε κυρίως με τους Δωριείς και να ενημερώσουμε τους συμπατριώτες μας για τα έργα, που κατά τη δύσκολη τετραετία που περάσαμε εν μέσω οικονομικής ασφυξίας, ήδη έχουν πραγματοποιηθεί ή βρίσκονται σε φάση υλοποίησης, καθώς και εκείνα που σχεδιάζονται για το μέλλον, εφόσον οι πολίτες της Φωκίδας  μας τιμήσουν με την ψήφο τους στις επικείμενες εκλογές.
Άμεση προτεραιότητα, όπως φάνηκε και από τη συζήτηση, είναι η Δωρίδα μας!
Να ευχαριστήσουμε επίσης τους φίλους από την ακαδημαϊκή, επιστημονική και  ιατρική κοινότητα, τον επιχειρηματικό χώρο, την αυτοδιοίκηση και άλλους χώρους, τον πρώην υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και φίλο της Φωκίδας κ Νίκο Φίλη, τον πρώην Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Θεοδόση Πελεγρίνη, τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Δημήτρη Τούσουλη, και τη Χαρά Ματσούκα, Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (καταγωγή από Καστέλλια) για την παρουσίαση του έργου του Ηλία Κωστοπαναγιώτου και κυρίως τις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες μας από τη Δωρίδα, για την παρουσία και συμμετοχή τους στη συζήτηση.
Με εκτίμηση και αγάπη
ΗΛΙΑΣ ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Γενικός χειρουργός
Υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φωκίδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου