Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Παναγιώτης Μέγκος: Η πρόταση της διεξαγωγής ενός ΝΤΙΜΠΕΙΤ μας κέντρισε το ενδιαφέρον και έτυχε αποδοχής από την παράταξη ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.


 «ΚΟΙΤΑΜΕ   ΤΟΥΣ  ΔΗΜΟΤΕΣ  ΣΤΑ  ΜΑΤΙΑ»
   Η πρόταση της διεξαγωγής ενός ΝΤΙΜΠΕΙΤ μεταξύ των επικεφαλής των παρατάξεων που συμμετέχουν στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Δελφών .....
από τις τοπικές εφημερίδες «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΩΚΙΔΑΣ» και «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ», μας κέντρισε το ενδιαφέρον και έτυχε αποδοχής από την παράταξη ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.  
  Πρόκειται για μια πρόταση πρωτοποριακή για τα δεδομένα της περιοχής και των τοπικών ΜΜΕ που διαθέτουμε, αποτελώντας ταυτόχρονα πρόκληση για την εικόνα των υποψηφίων οι οποίοι διεκδικούν τον Δήμο Δελφών όσον αφορά την επάρκεια, τις δυνατότητες, την ετοιμότητα αλλά και την παρουσία στα μάτια των δημοτών στην μεταξύ τους πολιτική αντιπαράθεση.
   Θεωρούμε όσα επικαλείται ο Δήμαρχος για την μη συμμετοχή του στο ΝΤΙΜΠΕΙΤ και την ακύρωσή του με τη δικαιολογία της ενδεχόμενης  κακής χρήσης της αναπαραγωγής από ορισμένους, αστεία, αφού η ίδια η πραγματοποίηση του θα ήταν αδιάψευστη απόδειξη και θα ακύρωνε  κάθε κακόβουλη ενέργεια.
   Αξιολογούμε την οπισθοχώρηση αυτή του Δημάρχου ως εμφανή αδυναμία στην παρουσίαση σημαντικού έργου από μέρους του έπειτα από  5 χρόνια  διακυβέρνησης του Δήμου Δελφών έχοντας την ισχυρή πλειοψηφία των 3/5 των δημοτικών συμβούλων που του είχε δώσει ο Καλλικράτης και ΚΑΛΟΥΜΕ τους δημότες να σκεφτούν καλά και να αναλογιστούν:  ποιος είναι εκείνος  ο Υποψήφιος Δήμαρχος που πραγματικά θα μπορέσει να συνθέσει τις απόψεις  των δημοτικών συμβούλων που θα εκλεγούν και θα απαρτίζουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο στο οποίο δεν θα διαθέτει πια πλειοψηφία;
   Αυτό θα είναι το πρώτο διακύβευμα που θα κρίνουν οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές και εν πολλοίς θα είναι και το καθοριστικό για την συνέχεια της διοίκησης και λειτουργίας του Δήμου.
   Εδώ το πρόσωπο του Δημάρχου και η πολιτική του παιδεία και κουλτούρα θα παίξουν σημαντικό ρόλο.
   Η ακύρωση του ΝΤΙΠΕΙΤ είναι μια κακή αρχή για τις προκλήσεις που έρχονται και μια καλή ευκαιρία για να σκεφτεί βαθιά και προσεκτικά ο δημότης τί καλείται να επιλέξει με την ψήφο του.
Υποψήφιος Δήμαρχος
Παναγιώτης (Τάκης) Α. Μέγκος
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Αξίζει και να Ζεις και να Αγωνίζεσαι για Αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου