Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Ελένη Αργύρη – Καραχάλιου: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την ΄΄ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ΄΄ Υποψήφιος Δήμαρχος Ορχομενού Μάκης Εμμανουηλίδης


Γεννήθηκα  στην πόλη του Ορχομενού όπου και διαμένω.                               
 Είμαι παντρεμένη με τον Γιάννη Καραχάλιο, Υπάλληλο του Υπουργείου Οικονομικών και αποκτήσαμε δύο κόρες που σπουδάζουν, η Έφη στη Φαρμακευτική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας και η Υρώ στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ......

 Αποφοίτησα από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα της Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων.
 Το 2011 ολοκλήρωσα το πρώτο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών (MSc)  στον «Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Πόλεων και Κτιρίων» με θέμα της πτυχιακής μελέτης : «Περιβαλλοντική προστασία και ανάδειξη του  Κηφισού  ποταμού (παλαιά κοίτη) στην πόλη του Ορχομενού Βοιωτίας» .
 Το 2017 ολοκλήρωσα  το δεύτερο Μεταπτυχιακό (MSc) στην «Διαχείριση Αποβλήτων»  στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο με θέμα της πτυχιακής μελέτης: «Ολοκληρωμένο σχέδιο Διαχείρισης κενών Συσκευασιών των Προϊόντων Φυτοπροστασίας στο Νομό Βοιωτίας»..
 Γνωρίζω Άριστα την Αγγλική γλώσσα (Proficiency) καθώς και τη χρήση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (ECDL Core) .   
 Έχω εργαστεί ως Υπεύθυνη Γεωπόνος στο κατάστημα Γεωργικών Φαρμάκων και Λιπασμάτων του Άγγελου Γκλάβα, ελεγκτής Γεωπόνος στον Οργανισμό Βάμβακος Λιβαδειάς  και στον ΟΠΕΚΕΠΕ Βοιωτίας. Επίσης στη  Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής   Λιβαδειάς ως τομεάρχης Γεωπόνος Δακοκτονίας  καθώς και στο πρόγραμμα Νιτρορύπανσης (στον έλεγχο των φακέλων υποψηφιότητας των αγροτών).
 Είμαι εγγεγραμμένη στο Μητρώο των Γεωργικών Συμβούλων του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ .
Είμαι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ και έχω διδάξει σε Δημόσια και Ιδιωτικά Κ.Ε.Κ, στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ορχομενού και Θήβας   καθώς και στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στο πρόγραμμα Νέων Αγροτών.
 Ως υπεύθυνη ανέλαβα την ίδρυση και λειτουργία τμημάτων εκπαίδευσης αγροτών σε όλο το νομό Βοιωτίας  με το πρόγραμμα «ΗΣΙΟΔΟΣ» του Υπουργείου Παιδείας καθώς και Νέων Αγροτών με τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ σε Αταλάντη και Ελάτεια. Επίσης υπήρξα Υπεύθυνη Εκπαίδευσης και Οργάνωσης Τμημάτων γενικού πληθυσμού στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Λεβαδέων.
Απασχολήθηκα στην εταιρεία Hellasod με  αντικείμενο την  οργάνωση του φακέλου υποψηφιότητας για την εγκατάσταση και λειτουργία Αποστακτηρίου αιθέριων ελαίων και παραγωγής ξηράς δρόγης, καθώς και στην εγκατάσταση της φυτείας με τα αρωματικά φαρμακευτικά φυτά.
 Αυτή την χρονική περίοδο είμαι εκπαιδεύτρια  στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ,στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ το έργο SAGRI : «Εκπαίδευση στις Νέες Τεχνολογίες στη γεωργική παραγωγή» και παράλληλα διδάσκω  ως αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου