Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Παναγιώτης Ταγκαλής: Θα μιλήσουμε ειλικρινά' ή θα κρυβόμαστε;



Στις 16 και 23 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν δύο συναντήσεις στα γραφεία της εφημερίδας 'Καθημερινή Φωκίδας' και του fokidanews, με την παρουσία των εκπροσώπων όλων των εν δυνάμει υποψηφίων για το αξίωμα του Δημάρχου του Δ.Δελφών, .....
πλην της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση. Συζητήθηκαν όλοι οι όροι της τηλεμαχίας-αντιπαράθεσης επιχειρημάτων (debate) κατόπιν διαλογικής συζήτησης, όπου και έγιναν αποδεκτοί από όλους τους συμμετέχοντες.
Σήμερα 7 Μαΐου, με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την υπαναχώρηση του Δημάρχου κ. Αθ. Παναγιωτόπουλου, ο οποίος ήταν -θεωρητικά- ο υπέρμαχος του διαλόγου, αφού κατ' επανάληψη μας είχε δημόσια προσκαλέσει, αγνοώντας επιδεικτικά, τους υπόλοιπους συνδιεκδικητές. Η αθέτηση της συμφωνίας ουσιαστικά ακυρώνει την τηλεμαχία, αφού πρακτικά απουσιάζει ο θεσμικός παράγοντας που άσκησε εξουσία την μεγαλύτερη αυτοδιοικητική περίοδο μέχρι τώρα.
Οι λόγοι που προφασίζεται στην ανακοίνωσή του είναι πλασματικοί, καθ' όσον γνώριζε τα δεδομένα και είχε συμφωνήσει εξ αρχής.
Στο διάλογο, ο οποίος είναι ο κύριος εκφραστής της Δημοκρατίας, ο Δήμαρχος επέλεξε να κρυφτεί !
Τί άραγε φοβάται;
Τι έχει να αποκρύψει από τους Δημότες;
Προφανώς την αλήθεια, επιβεβαιώνοντας εμμέσως όλα όσα έχουμε δημοσιεύσει περί Οικονομικών, party αναθέσεων, χαμένων έργων και πολλά άλλα.
Πού είναι ο Δήμαρχος που θα μας μιλούσε για τα μεγάλα έργα και το Οικονομικό θαύμα;
Αξίζει στους Δημότες ένας Δήμαρχος που:
  • ασκεί πολιτική μέσα από διαγγέλματα ψεύτικων υποσχέσεων;
  • επιλέγει παράλληλους μονολόγους;
  • φυγομαχεί από την Πολιτική αντιπαράθεση;

Παναγιώτης Ταγκαλής

Υποψήφιος Δήμαρχος Δ.Δελφών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου