Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Δήλωση του Στάθη Λεοντίου για το ντιμπέιτ των υποψηφίων δημάρχων Δελφών


Τα τελευταία 24ωρα γινόμαστε μάρτυρες ενός άτυπου “διαδικτυακού ντιμπέιτ” μεταξύ των άλλων υποψηφίων δημάρχων Δελφών, σχετικά με την ακύρωση ενός ντιμπέιτ από τοπική εφημερίδα της Άμφισσας....
Έχει ξεκινήσει μια ανούσια “κοκορομαχία” για το ποιος φταίει που ακυρώθηκε, ποιος φυγομαχεί, ποιος το θέλει και ποιος δε το θέλει. Σταθερά στοιχισμένοι στην αποπροσανατολιστική τακτική του να “πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα” για τα βασικά ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητά του λαού, για την οποία κατά τα άλλα “διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους”.
Με στόχο τον εγκλωβισμό συνειδήσεων και υφαρπαγής της ψήφου, οι παρατάξεις της δημοτικής αρχής και της μείζονος αντιπολίτευσης προσπαθούν να στήσουν ένα δίπολο γύρω από δευτερεύοντα ζητήματα. Γιατί βρίσκονται μακριά από τα πραγματικά  προβλήματα του λαού: τη φτώχεια και την ανεργία, τη μισοδουλειά – μισοζωή, τους πετσοκομμένους μισθούς και συντάξεις, την άμεση και έμμεση φοροληστεία από το κράτος και τους δήμους, το ξεχαρβάλωμα της δημόσιας υγείας, παιδείας και κοινωνικής πρόνοιας, το φάρμακο-εμπόρευμα και τόσα άλλα που τσακίζουν τις ζωές μας. Βρίσκονται σταθερά απέναντι στον αγώνα για την κάλυψη των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών του λαού, γιατί αυτή είναι η πολιτική του κεφαλαίου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κομμάτων που πιστά υπηρετούνε σε επίπεδο τοπικής διοίκησης.
Οι θέσεις και οι πράξεις των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου στον αγώνα για την ανάκτηση των απωλειών των τελευταίων χρόνων, στη διεκδίκηση της ικανοποίησης των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών, πρέπει να αποτελέσει το βασικό κριτήριο ψήφου στις 26 του Μάη. Ο λαός του δήμου Δελφών να τους χαλάσει τη σούπα του διπολισμού και του “μικρότερου κακού” που πάνε να στήσουν. Να δυναμώσει αποφασιστικά τη μόνη δύναμη που ήταν σταθερά στο πλάι του και στους αγώνες του όλα αυτά τα χρόνια, τη Λαϊκή Συσπείρωση Δελφών. Να δυναμώσουν παντού οι συνδυασμοί του ΚΚΕ, στην ευρωβουλή και στην περιφέρεια, για να κάνουμε την πραγματική διαφορά που έχει ανάγκη ο λαός και ο τόπος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου