Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΤΩΝ ΣΑΛΩΝΩΝ


Η  Άμφισσα τίμησε και φέτος με τις εκδηλώσεις της τη σημαντική επέτειο της επανάστασης του 1821 και  της απελευθέρωσης του πρώτου κάστρου, των Σαλώνων.....

Εξέχουσας σημασίας κατά την κορύφωση του επετειακού αυτού εορτασμού την Κυριακή, ήταν η συμμετοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας, μια παρουσία με υψηλό και πολλαπλό συμβολισμό. Πολλοί  άλλοι  παράγοντες, με θεσμικό και μη ρόλο, καθώς και πλήθος κόσμου παρευρέθησαν τη μέρα αυτή στην λαμπρή γιορτή της πόλης.
Απ’ αυτές τις εκδηλώσεις δε θα μπορούσε βέβαια να λείψει και ο κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο οποίος διεκδικεί στις προσεχείς εκλογές το αξίωμα του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας. Με την παρουσία του θέλησε να αποδώσει φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους ήρωες του ’21, για την τεράστια προσφορά και συμβολή τους στην Νεότερη Ιστορία,  με την πρώτη νίκη τους, από την έναρξη της επανάστασης,  απέναντι στον Οθωμανό κατακτητή.  Για το λόγο αυτό παραβρέθηκε τόσο στην αναπαράσταση της απελευθέρωσης του Κάστρου το Σάββατο, όσο και στη Δοξολογία και Παρέλαση την Κυριακή.

Ο  Δ. Αναγνωστάκης είναι ένας άνθρωπος  με σεβασμό στα ήθη και έθιμα κάθε τόπου, ένας εμβριθής γνώστης της ιστορίας, πατριώτης πολιτικός  που δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας, και δη του τόπου της Άμφισσας.
Η συμμετοχή του στις εκδηλώσεις μας στο σύνολό τους καταδεικνύει γνώση και υπερηφάνεια, εκπέμποντας μήνυμα σεβασμού, τιμής και αγάπης για τον τόπο και την ιστορία μας. Τίμησε,  λοιπόν,  με περίσσια ταπεινότητα την πόλη της Άμφισσας.
Θέση  του Υποψηφίου Περιφερειάρχη μας Δημήτρη Αναγνωστάκη, όσο και εμάς των υποψηφίων συμβούλων του για το Ν. Φωκίδας είναι ότι δεν αναπολούμε νοσταλγικά το παρελθόν, αλλά μελετούμε και διδασκόμαστε απ’ αυτό, υποστηρίζουμε λόγω και έργω το παρόν και χτίζουμε το μέλλον με τη δημιουργία όλων εκείνων των ανεκμετάλλευτων έως σήμερα αναπτυξιακών και πολιτιστικών πόρων, που είναι και η μεγάλη πρόκληση για μας και το νομό Φωκίδας.
Ήμασταν λοιπόν εδώ στην πόλη της Άμφισσας, σε όλα τα δρώμενα,  όλοι οι υποψήφιοι, μαζί με το κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη, που ηγείται του συνδυασμού μας, ’’Στερεά … Υπεροχής’’ για να αποτίσουμε τον ελάχιστο δείγμα τιμής  σ’ όλους εκείνους  που έδωσαν τη ζωή τους για τη δική μας ελευθερία.   Χρόνια μας Πολλά!

Η ομάδα του Υποψηφίου Περιφερειάρχη κ. Δ. Αναγνωστάκη για το Ν. Φωκίδας
                                                                   Παππά - Ξάνθη Παναγιώτα
                                                                   Αρτινόπουλος  Γιώργος
                                                                   Ιωάννου  Αντώνης
                                                                   Παναγιώτου  Ντίνα
                                                                   Παρασκευάς  Δρόσος
                                                                   Πυρπυρής  Παύλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου