Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ Της Γαρυφαλλιάς Μέγκου Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Δελφών Δημοτικής Ενότητας Ιτέας

Εν όψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου και συνεκτιμώντας τα μηνύματα της τοπικής κοινωνίας,....
συστρατεύομαι με τον συνδυασμό «Δελφική Δημοκρατία» του υποψηφίου Δημάρχου Δελφών κ. Γεωργίου Δρακάκη ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Δελφών.
  Η εκλογική αυτή αναμέτρηση είναι εξαιρετικά κρίσιμη, γιατί καλούμαστε να αναδείξουμε νέους τοπικούς άρχοντες σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον και στα πλαίσια διαρκών θεσμικών αλλαγών.
  Η μέχρι σήμερα διαδρομή μου, με έχει εφοδιάσει με προσλαμβάνουσες τις οποίες θέλω και μπορώ να χρησιμοποιήσω για το καλό του τόπου μας με γνώμονα την δυναμική της σκληρής δουλειάς και την αξία της γνώσης, όταν αυτή αξιοποιείται σωστά.
  Θεωρώ υποχρέωσή μου, όπως και ευθύνη όλων των ενεργών πολιτών, την συμμετοχή στον σχεδιασμό και στις αποφάσεις που αφορούν την πρόοδο και την ποιότητα ζωής του Δήμου μας γενικότερα, σε βασικούς τομείς όπως είναι η ποιότητα της ύδρευσης, η περιβαλλοντική προστασία, η «έξυπνη» καθαριότητα, η δημιουργία αξιόπιστων περιβαλλοντικών δομών,  η στήριξη των επαγγελματιών, η δημιουργία ίσων ευκαιριών στους νέους, η κοινωνική πολιτική για τις ευπαθείς ομάδες, η παροχή μέριμνας στην τρίτη ηλικία, η πρωτοπόρος έρευνα .
   Είναι ώρα το όραμα να γίνει πράξη.

 Με εκτίμηση
Γαρυφαλλιά Μέγκου
Χημικός – Τεχνολόγος Τροφίμων - επιχειρηματίας
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Δελφών
Δ.Ε. Ιτέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου