Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ Του Φώτη Κακανά Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δελφών Δ. Ε. Άμφισσας


Βιογραφικό

  Ο Φώτης Κακανάς  γεννήθηκε στην Άμφισσα το 1961, γιος του  Αμφισσιώτη Γιώργου Κακανά και της Παγωνίτσας  Σακελλαρίου από την Αράχωβα.
  Είναι πτυχιούχος Ελληνικού Πολιτισμού Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πατρών και συνταξιούχος Τραπεζικός  της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος......

  Είναι σύζυγος της επίσης Αμφισσιώτισσας  Μηχανικού Τεχνικών Υπηρεσιών  Περιφέρειας  Φωκίδας  Μαρίας  Φαροπούλου και πατέρας του Γιώργου Κακανά, αντιπροσώπου Τεχνολογίας  Ηλεκτρικής Ενέργειας Φωκίδας .
Έχει δώσει  πολύχρονους αγώνες για την Φιλοζωϊκή Πολιτική και είναι Πρόεδρος της Φιλοζωϊκής  Ιτέας.

Υποψηφιότητα

   Με μεγάλο σεβασμό και αίσθημα ευθύνης αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δελφών στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με τον ανεξάρτητο, ακηδεμόνευτο και πολυσυλλεκτικό συνδυασμό «Δελφική Δημοκρατία» του Γιώργου Δρακάκη.
   Έχοντας την πεποίθηση ότι ανήσυχοι άνθρωποι και οραματιστές, υπερασπίζονται  το κοινό όραμα σε ένα  αδιαπραγμάτευτο πλαίσιο αρχών, υπηρετώντας  τον στόχο για ανθρώπινες αναγεννημένες τοπικές  κοινωνίες, για  παραγωγή πολιτισμικού έργου, για κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη, για ενεργό συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις του δήμου, για διαφάνεια σε κάθε επίπεδο, θέτω τον εαυτό μου ενεργό κύτταρο  του αγώνα για ένα Δήμο σε υψηλότερο επίπεδο, με μεγαλύτερες ταχύτητες ανάπτυξης, ένα σύγχρονο και ευρωπαϊκό δήμο, ένα δήμο καινοτόμο, «έξυπνο» και καθαρό που θα βάζει στο επίκεντρό του ενδιαφέροντός του τον Άνθρωπο.
 Δυστυχώς, ο δικός μας Δήμος υστερεί σημαντικά σε καίριους τομείς και παρουσιάζει πολλές ελλείψεις. Υπάρχουν ελλείψεις σε επίπεδο ποιότητας της καθημερινότητάς μας, σε επίπεδο πολιτισμού, σε επίπεδο στήριξης της επιχειρηματικότητας και γενικότερα αξιοποίησης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει η περιοχή μας.
   Ζούμε σε ένα γεωφυσικό περιβάλλον πασίγνωστο και αναγνωρίσιμο και έχουμε χρέος και δικαίωμα σε αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής, δίνοντας βαρύτητα, στο πράσινο, στις παιδικές χαρές, στο κυκλοφοριακό, στην άνετη πρόσβαση των ΑΜΕΑ σε κοινόχρηστους χώρους, στην φιλοζωική πολιτική,  στην αγροτική υποστήριξη.
   Οφείλουμε να δημιουργήσουμε έναν δήμο, που εξυπηρετεί με τον βέλτιστο τρόπο τις ανάγκες των πολιτών του, επιλύει τα προβλήματα της καθημερινότητας και ταυτόχρονα σχεδιάζει τις υποδομές με γνώμονα την πορεία του για τις επόμενες δεκαετίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου