Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Νότα Κυμοθόη - ΕΠΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ .....για φιλότεχνους αλλά και συναδέλφους εικαστικούς


Επιθυμώ να γνωστοποιήσω στους φιλότεχνους αλλά και συναδέλφους εικαστικούς τα κάτωθι:
Ο Σ.Κ.Ε.Τ.Κ.Ε. με δέχτηκε πριν χρόνια ως εικαστικό μέλος του αξιολογώντας το εικαστικό μου έργο. .....
Από τότε που ανέλαβε όμως Πρόεδρος η Βίκυ Βλαχογιάννη έγινε ταυτόχρονα και απόκτηση στέγης του Συλλόγου, την οποία δυστυχώς έκανε δική της Γκαλερί η ίδια. Ενώ ζήτησα πολλές φορές από την ίδια αλλά και την υ/η Μαρία Τριανταφύλλου να μου γνωστοποιήσουν το καταστατικό του Συλλόγου, με αγνοούν από το 2017 προβάλλοντας διάφορες δικαιολογίες. Στην έως τώρα συνεργασία μας, μετά από κάποιες κοινές δράσεις, υπήρξε μια αυταρχική συμπεριφορά, σχεδόν φασιστική από την πλευρά της, που δεν αρμόζει σε καλλιτέχνη. 
Κι ενώ όλα έρεαν μια χαρά, κατά τη γνώμη της, ο τρόπος συμπεριφοράς της στα μέλη δεν ήταν ο ιδανικότερος και δεν ξέρω τι είδους "αυταρχικό σύστημα" εφαρμόζει, στον εν λόγω Σύλλογο. 
Ζήτησε λοιπόν η Βίκυ Βλαχογιάννη να υποβάλλω έργα μου για μια έκθεση μαζί με βιογραφικά μου στοιχεί και να κατατεθεί το χρηματικό ποσό σε λογαριασμό του Συλλόγου. Παρατηρώντας στις ανακοινώσεις τους υπήρχαν για τον ίδιο σκοπό αριθμοί τραπέζης του οποίου το ΙΒΑΝ είχε λάθος νούμερα ή είχε γίνει σκόπιμα λάθος; Η απάντηση ήρθε από τη Βίκυ που είχε ανακοινώσει άλλον αριθμό. Σε κατάθεση λοιπόν του ποσού, ο αριθμός τραπέζης ήταν προσωπικός της ιδίας.
Κι αφού λοιπόν επεξεργάστηκε τα προσωπικά μου ιστολόγια, το φωτογραφικό μου υλικό και τα προσωπικά μου δεδομένα, δεν έκανε αποδεκτό το έργο τέχνης μου για την έκθεση. Ζήτησα πίσω τα χρήματά μου καξ να μη χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά μου δεδομένα. Η σιωπή της παραμυθένια.
 Η απαίσια δε συμπεριφορά της, τραγική. Αφού συγκέντρωσε τα χρήματα όλων των μελών....άρχισε στη συνέχεια να το παίζει "ντίβα". Απαίτησα το ποσό των χρημάτων μου πίσω πολλές φορές κι ύστερα από σειρά διαπραγματεύσεων, το έστειλε με courier μέσα σε επιστολή.
Προφανώς η Βίκυ Βλαχογιάννη αγνοεί τους νόμους διακίνησης χρημάτων ή διακινεί "μαύρο χρήμα" μέσω λογαριασμών τραπέζης και ...coyrier των ΕΛΤΑ.
Το δυσχερέστερο απ΄όλα του χαρακτήρα της, είναι η απαίσια συμπεριφορά της στο πρόσωπό μου. 
Για λόγους οπού η ίδια παρανομεί και δεν ξέρω τι είδους άλλες συμπεριφορές παρανομίας θα προκύψουν στο κατόπι, αποφάσισα να μη συμμετέχω ως εικαστικός σε καμιά δραστηριότητα του Σ.Κ.Ε.Τ.Κ.Ε.
Έτσι λοιπόν ζήτησα τη "διαγραφή" μου ως μέλος αυτού του Συλλόγου.
Νότα Κυμοθόη Εικαστικός και Λογοτέχνης
Nota Kimothoi <kimothoinota@gmail.com>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου