Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τρίτη 16 Απριλίου 2024 σήμερα...Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών η Αικατερίνη Νικ. Φούρλα, εχθές το βράδυ......

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ" ! Κλέβουν μέχρι και πέτρες από κάστρα για να κτίσουν ή να τις πουλήσουν !!! (βίντεο)



Καλά ....για  νέο  μας  το  λένε ? Στην  υπόλοιπη  Ελλάδα τι γίνεται ?  Στις φωτογραφίες που θα δείτε φαίνεται ότι έχει απομείνει από το....
ενετικό τείχος, το οποίο μπορεί ανά πάσα στιγμή να καταπλακώσει αυτοκίνητα ή και να γίνει αφορμή για να τραυματιστούν διερχόμενοι, ενώ την ίδια ώρα το ίδιο το ιστορικό αυτό τμήμα της πόλης του Ηρακλείου διατρέχει άμεσο κίνδυνο.
Ένα ενετικό τείχος στο Ηράκλειο της Κρήτης έχουν φτάσει να κλέβουν επιτήδειοι για να βγάλουν μερικά χρήματα με αποτέλεσμα αυτό να κινδυνεύει να πέσει.
Συγκεκριμένα, όπως διαβάσαμε  στο  cretalive.gr , το ενετικό τοίχος στο περιοχή Βίγλα του Ηρακλείου της Κρήτης εκπέμπει SOS, καθώς άγνωστοι κάνουν πλιάτσικο στις πέτρες του τείχους και μετά τις πουλούν.


Το τείχος μάλιστα ναι μεν φαίνεται διαλυμένο, αλλά καμία πέτρα του δεν υπάρχει στο έδαφος και κινδυνεύει τώρα να καταρρεύσει.


Για το θέμα είναι ήδη ενήμερος ο δήμος, ενώ αναμένεται αντίδραση τόσο από την πλευρά του, όσο και από την Αρχαιολογία.

ΤΑ ΕΝΕΤΙΚΑ  ΤΕΙΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ...


Ο.Τ

3 σχόλια:

  1. Το ίδιο γίνεται σε όλη την Ελλάδα,πλιάτσικο σε κάθε τι αρχαίο.Κατά τα άλλα οι "πατριώτες" σε κάθε ευκαιρία αναφέρονται στην ένδοξη ιστορία μας και φοβούνται μην χαθεί η Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας,οποία υποκρισία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ!

      Διαγραφή
  2. Γιατί οι Μακεδόνες δεν είναι Έλληνες? Γιατί βάζουμε μόνοι μας τέτοιο θέμα με αφορμή το όνομα μίας άλλης χώρας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή