Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Αγριογούρουνα κόβουν βόλτες για ώρα , σε κατοικημένη περιοχή χωριού της περιοχής μας . Τρία τροχαία !

Σοβαρό κίνδυνο αποτελούν πλέον τα αγριογούρουνα, που κατεβαίνουν σε κατοικημένες περιοχές στη ...
Φθιώτιδα και κάνουν... βόλτες μέσα στον δρόμο.

Όπως  διαβάσαμε  στο lamiareport , μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες, εξαιτίας αυτού του φαινομένου, σημειώθηκαν τρία τροχαία ατυχήματα, ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό, αλλά με υλικές ζημιές. Συγκεκριμένα, νωρίς το βράδυ της Πέμπτης είχε τροχαίο ο πρόεδρος της ΤΚ Μάκρης, αργότερα ένας 77χρονος στο ύψος του Καστρίου και το πρωί της Κυριακής ένας ακόμη κάτοικος της Μάκρης, που έπεσε πάνω σε αγριογούρουνα που κατέβαιναν στον κεντρικό δρόμο.
 Ένα  βράδυ οικογένειες αγριογούρουνων ήταν μέσα στο δρόμο μετά το Καστρί και κοντά στο βενζινάδικο της ΕΚΟ αλλά και μέχρι το Τυροκομείο «Ρούμελη» στο 23ο χλμ Λαμίας – Καρπενησίου.
Γενικότερα οι κάτοικοι αναφέρουν ότι ο δρόμος Λαμία – Μακρακώμης  έχει γίνει εξαιρετικά επικίνδυνος ειδικά όταν νυχτώνει αλλά και νωρίς το πρωί. Αν και οι ίδιοι πλέον είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί το κακό δεν αργεί να γίνει, ενώ φοβούνται και για τους επισκέπτες που αυτή την εποχή είναι αρκετοί.

ΟΙ "ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΙ" ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΡΑΤΣΑΣ,  ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ  , ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ,  ΘΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ,   ΘΑ  ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ,   ΘΑ  ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ  ΚΑΙ ΔΕΝ  ΘΑ  ΠΑΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ "ΑΛΥΧΤΑΝΕ"  ΜΕΧΡΙ  ΝΑ  ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ  ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΜΕ  ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ   ΚΑΙ ΤΑ  ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ  ΣΟΥΒΑΛΑ,  ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου