Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

ΠΑΕΙ ...ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ !!!! Η τοπική της Ν.Δ Ραφήνας έκλεβε ρεύμα και η ΔΕΗ της το έκοψε? (βίντεο+έγγραφα)

Με σχετική ανάρτηση στη Διαύγεια, ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου επιβεβαιώνει πως η ηλεκτρική παροχή διακόπηκε στις.....
16/2/2016 και υπάρχει σχετική καταχώρηση από το σύστημα της ΔΕΔΔΗΕ. 
Βλέποντας  τα  έγγραφα  και  το  βίντεο    δεν  πιστεύαμε  στα  αυτιά μας  και  στα  μάτια  μας.
Το ρεύμα έκοψε η ΔΕΗ στο κτίριο που στεγάζεται η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στη Ραφήνα καθώς οι «γαλάζιοι» φαίνεται πως το έκλεβαν.

  Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης σε καταγγελία του επιβεβαίωσε το γεγονός. Η ΔΕΗ όχι μόνο προχώρησε σε άμεση διακοπή της παράνομης ηλεκτροδότησης αλλά επιβλήθηκε και σχετικό πρόστιμο.
Στη σχετική ανάρτηση στη Διαύγεια, ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου επιβεβαιώνει πως η ηλεκτρική παροχή διακόπηκε στις 16/2/2016 και υπάρχει σχετική καταχώρηση από το σύστημα της ΔΕΔΔΗΕ».

                        
                                      
Με την ίδια απόφαση του δημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνούς (η οποία αναρτήθηκε στη Διαύγεια), είχαν καταλογιστεί σε βάρος της Τοπικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας – Πικερμίου, αναδρομικά από 1/6/2016 μέχρι 31/5/2018, οφειλές για Δημοτικά Τέλη Καθαριότητας – Φωτισμού, Δημοτικός Φόρος και πρόστιμα.
Oι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου αποκαλύπτουν πως «η παροχή που ηλεκτροδοτεί το ακίνητο του 1ου ορόφου στη γωνία των οδών Βασ. Γεωργίου και Εθνικής Αντιστάσεως είναι κομμένη από 16/2/2016 και υπάρχει σχετική καταχώρηση από το σύστημα της ΔΕΔΔΗΕ, ενώ έχει ήδη κινηθεί η διαδικασία καταβολής οφειλόμενων Δημοτικών Τελών.
Και συνεχίζουν: «Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία συγκάλυψη ενώ οι υπηρεσίες του Δήμου, μετά από καταγγελία έτερου ιδιοκτήτη με τα αρχικά Α. Π., διενέργησαν την Πέμπτη και την Παρασκευή, αυτοψία για καταγγελία πολεοδομικών παραβάσεων στο κτίριο, που δεν είχαν σχέση με τον ενοικιαζόμενο χώρο για πολιτικά γραφεία.

                   Αποτέλεσμα εικόνας για κλεβουν ρευμα

Ας μην προσπαθούν κάποιοι να εμπλέκουν το Δήμο σε πιθανές έκνομες ενέργειες με ιδιοτελή χαρακτηριστικά. Επίσης διερευνάται ο τρόπος υδροδότησης, αφού στο αρχείο της υπηρεσίας δεν υπάρχει εγγραφή λογαριασμών επ’ονόματι του πολιτικού φορέα που χρησιμοποιεί το χώρο, ούτε κανενός άλλου».

Το θέμα και στα τηλεοπτικά παράθυρα:
Συγκεκριμένα στην εκπομπή «Kontra24» του Αιμίλιου Λιάτσου στο Kontra Channel, ο Γιάννης Σαρακιώτης βουλευτής του Σύριζα (ν. Φθιώτιδας) στην αντιπαράθεσή του με τον βουλευτή της Ν.Δ. Χρήστο Κέλλα (ν. Λάρισας) κι αναφερόμενος στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε προς τον συνάδελφό του: «Δεν πληρώνετε τα δάνεια, τους υπαλλήλους, τώρα δεν πληρώνετε και τη ΔΕΗ». Για να ρωτήσει ο απορημένος παρουσιαστής «Δεν πληρώνουν την ΔΕΗ; Εγώ ήξερα ότι δεν πληρώνουν τις τράπεζες».
«Μα δεν είδατε το δημοσίευμα για την Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στη Ραφήνα που δεν πλήρωνε το ρεύμα…» πρόσθεσε ο βουλευτής κ. Σαρακιώτης.


Δείτε και το σχετικό βίντεο-απόσπασμα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου