Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Κ.Μητσοτάκης "κόβει" και τον Μαντούβαλο από την Φωκίδα

Γράφτηκε από την Λένα Παρασκευά
Ο γιος του Γιάννη Τραγάκη ήταν το δεύτερο μέσα σε μια βδομάδα Πειραιώτικο «θύμα», αφού περί τα τέλη της προηγούμενης βδομάδας σύμφωνα με καλά ενημερωμένες νεοδημοκρατικές πηγές, «κόπηκε» από τα γαλάζια ψηφοδέλτια και ο πρώην βουλευτής Πέτρος Μαντούβαλος......
Ο συγκεκριμένος είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό να περιοδεύει στην μονοεδρική της Φωκίδας, δηλώνοντας δεξιά, κι’ αριστερά ότι έχει πάρει το πράσινο φως προσωπικά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να είναι υποψήφιος. Επειδή, λοιπόν, ο πρόεδρος της Ν.Δ., δεν έχει δώσει σε κανένα το «οκ», ο Μαντούβαλος, έπεσε θύμα της βεβαιότητά του. Έτσι, όχι μόνο δεν θα είναι υποψήφιος, αλλά στο Μοσχάτο, δηλώνουν προς πάσα κατεύθυνση ότι : «δεν θα είναι υποψήφιοι και όσοι με τις συμπεριφορές τους προκαλούν την τοπική κοινωνία και προσβάλλουν τις αρχές και τις αξίες του κόμματος».
Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον αποκλεισμό του, ο Πέτρος Μαντούβαλος, έχει αρχίσει να σκέφτεται να προχωρήσει ακόμη και στην δημιουργία πολιτικού φορέα, που φυσικά δεν θα απευθύνεται μόνο στους ψηφοφόρους της Φωκίδας.      

Πηγή: http://www.parapolitika.gr - tvstar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου