Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Να ματαιωθεί ο αυριανός πλειστηριασμός του ακινήτου στην Άμφισσα

Δελτίο Τύπου της Οργάνωσης Μελών (ΟΜ) ΣΥΡΙΖΑ Δελφών

Να ματαιωθεί ο αυριανός πλειστηριασμός του ακινήτου στην Άμφισσα
 ώστε να μπορέσει ο συμπολίτης μας να ρυθμίσει ΔΙΚΑΙΑ τις οφειλές του, όπως ο ΝΟΜΟΣ ορίζει.....


Ενημερωθήκαμε πως αύριο, 6 Σεπτέμβρη 2017 και ώρα 16.00, έχει προγραμματιστεί στο ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ να λάβει χώρα ο πλειστηριασμός ακινήτου του συμπολίτη μας Παρασκευά Καραμήτσου του Αναστασίου με επισπεύδουσα την Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρία « ΑLPHA BANK A.E». Στο ακίνητο αυτό, τριώροφη οικοδομή με υπόγειο, βρίσκεται και η Κύρια και μοναδική κατοικία του συμπολίτη μας και της οικογένειας του, η οποία εξ αιτίας προσωπικών προβλημάτων του και οικονομικών συγκυριών ΔΕΝ κατέστη δυνατό ακόμη να προστατευτεί υπαγόμενη στις σχετικές διατάξεις του Ν. 3869/10 (Νόμος Κατσέλη). Συνέπεια τούτου, η Τράπεζα εκπλειστηριάζει αύριο ΟΛΟ το ακίνητο ως ενιαία ιδιοκτησία και διαφαίνεται πλέον υπαρκτός ο κίνδυνος ο συμπολίτης μας να χάσει, μεταξύ άλλων, και την Κύρια και Μοναδική κατοικία του.
Επειδή, η πάγια πολιτική της παρούσας κυβέρνησης είναι η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ και ΚΥΡΙΑΣ κατοικίας των δανειοληπτών οι οποίοι κατέστησαν υπερήμεροι στις οφειλές τους όχι κακοπροαίρετα και δολίως αλλά εξαιτίας της υφιστάμενης οικονομικής συγκυρίας ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να ανταπεξέλθουν στις δανειακές υποχρεώσεις τους και να ρυθμίσουν τα δάνεια τους καθώς και περαιτέρω οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το Δημόσιο, Ασφ. Ταμεία κλπ.
Επειδή, για το λόγο αυτό, την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ δηλαδή των πολιτών έχουν νομοθετηθεί τόσο ο «Νόμος Κατσέλη» όσο και ο «Νόμος του Εξωδικαστικού συμβιβασμού» με τις Τράπεζες και όλους τους Δημόσιους και Ασφαλιστικούς Φορείς, ΟΤΑ,ΔΕΚΟ κλπ, όπου ΟΛΟΙ οι πολίτες  ΚΑΙ οι ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ πλέον μπορούν να προσφύγουν έτσι ώστε να ρυθμίσουν ΔΙΚΑΙΑ τις οφειλές τους και να προστατέψουν την ΚΥΡΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ κατοικία τους.
Επειδή, πρέπει να δοθεί η ευκαιρία να φροντίσουν ΟΛΟΙ οι πολίτες που βρίσκονται σε ΑΔΥΝΑΜΙΑ εξυπηρέτησης των οφειλών τους να προσφύγουν αρμοδίως έτσι ώστε να επιτύχουν μια ΔΙΚΑΙΗ ρύθμιση των οφειλών τους ανάλογα με τις δυνατότητες τους και σύμφωνα με τις ανάγκες τους, προστατεύοντας συγχρόνως το ακίνητο που αποτελεί την ΚΥΡΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ κατοικία τους.
Επειδή ο συμπολίτης μας Παρασκευάς Καραμήτσος με τον αυριανό πλειστηριασμό ΧΑΝΕΙ την ευκαιρία να προσφύγει νόμιμα και αρμοδίως έτσι ώστε να ευνοηθεί από τις σχετικές νομοθετικές διατάξεις.
Επειδή, η πολιτική της κυβέρνησης είναι Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ των οικονομικά ασθενών συμπολιτών μας
Θεωρούμε ότι επιβάλλεται να ματαιωθεί ο αυριανός πλειστηριασμός του ακινήτου του συμπολίτη μας έτσι ώστε αυτός να μπορέσει να ρυθμίσει ΔΙΚΑΙΑ τις οφειλές του, όπως ο ΝΟΜΟΣ ορίζει και να μπορέσει να διασώσει την ΚΥΡΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ κατοικία του και κατοικία της οικογένειας του.


Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΛΦΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου