Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ: Ο Πρόεδρος της Τοπ. Κοινότητας για την ΠΑΤΕΡΟΛΑΚΚΑ



Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του λατομείου της Πατερόλακκας θεωρώ υποχρέωσή μου να σας πληροφορήσω τα ακόλουθα.....

Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου ενημερώθηκα από τον Αντιδήμαρχο κ. Γεωργίου ότι στο Τριμελές Διοικ. Πρωτοδικείο Λάρισας την Παρασκευή 29/9 θα εκδικαστεί το θέμα της Πατερόλακκας που αφορά το χωριό μας και αρμόδιος δικηγόρος του Δήμου είναι ο κ. Γκόβαρης.
Άμεσα επικοινώνησα μαζί του και μου ζητήθηκε επικαιροποίηση του πληρεξουσίου με τα ονόματα που είχαν κάνει την προσφυγή το 2013. Επίσης ζήτησε και το πόσο των 500 ευρω για τα σχετικά έξοδα.
Μου είπε ότι το δικαστήριο ήταν εξ αναβολής από τις 29/6/2017.
Στην απορία μου γιατί απευθύνθηκαν σε έμενα δύο ημέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης, και πώς εγώ σε τόσο λίγο χρόνο θα προλάβω να συγκεντρώσω τα ζητούμενα;
Μου απάντησε ότι από τον περασμένο Ιούνιο, την επόμενη ημέρα της αναβολής ( 30/06/2017) είχε επικοινωνήσει με τον Δήμαρχο Δελφών, ο οποίος με την σειρά του θα έπρεπε να με είχε ενημερώσει.
Τηλεφώνησα στον κ. Δήμαρχο εκφράζοντας τα παράπονά μου για την μη ενημέρωσή μου.
 Η απάντησή του ήταν ότι καλό θα ήταν να γίνει εκπροσώπηση από το Τ.Σ με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ενημέρωσα τους Αντιδημάρχους κ. Γεωργίου  και κα. Ανδρεοπούλου καθώς και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μολιώτη, ο οποίος ήταν αρμόδιος κατά την κατάθεση της προσφυγής, ζητώντας του, την από κοινού άμεση ενεργοποίηση, αλλά η απάντησή του ήταν ότι δεν ασχολείται πλέον και να πάω στον τοπικό Αντιδήμαρχο!!!!!!!!!!
Πράγματι μέσα σε μία ημέρα καταφέραμε με την ανταπόκριση των κατοίκων που είχαν υπογράψει, να συνταχθεί το πληρεξούσιο και να συγκεντρωθούν τα χρήματα από την Τοπική Κοινότητα και τον Σύλλογο Γυναικών, τις οποίες θέλω για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω Προσωπικά.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον τέως πρόεδρο του Λαογραφικού Αλέξ. Βαλάσκα, που σαν μόνιμος κάτοικος της Λάρισας, μας πρόσφερε κάθε δυνατή βοήθεια.
Θέλω τελειώνοντας να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου για την αδιάφορη στάση τού κ. Μολιώτη για ένα τόσο σοβαρό θέμα που απασχολεί χρόνια το χωριό μας, αλλά και την απορία μου στην απάντησή του να - απευθυνθώ στους αρμόδιους, - λες και ο ίδιος δεν είναι Δημ. Σύμβουλος  αλλά κυρίως Σουβαλιώτης.
Πιστεύω δε ότι άσχετα με το αν είναι Αντιδήμαρχος η οχι, θα έπρεπε να βοηθήσει το Τ.Σ για ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το χωριό μας, όπως έκαναν οι απλοί πολίτες.

Ελπίζοντας ότι η αδιαφορία ορισμένων δεν θα αποτελέσει άλλη μία απόφαση που θα υποβαθμίσει τον τόπο μας, περιμένουμε τις εξελίξεις.

Σε κάθε περίπτωση θα σας κρατάω ενήμερους

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ


ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΟΥΛΑΡΑΣ

2 σχόλια:

  1. Δεν μ' αφήσανε στον θώκο,
    είχα ένα μεγάλο στόχο ,
    μετακόμιση να κάμω ,
    και αφού πέτυχα επί τέλους
    ήθελα να προχωρήσω τους κατοίκους να κερδίσω.

    Έλαχε όμως να ξεχάσω
    πατερόλακκα νταμάρια
    δικαστές και προσφυγές
    έχω τώρα να τελειώσω
    σοβαρότερες δουλειές.

    Προηγούνται συνεστιάσεις
    τους συλλόγους να βραβεύω
    τον Ψινάκη να χαζεύω ,
    το χωριό να διαφεντεύω .

    Κάποιοι είχαν άλλη γνώμη
    φέραν κάποια απ'τη Στρώμη
    κι έναν απ την Μαριολάτα ,
    που ξεχάσανε τη τάξη
    και τα λόγια κάναν πράξη .

    Χωριανοί μου αγαπημένοι
    μην σας νοιάζει θα επιστρέψω
    το κακό για να πατάξω ,
    θα ξανάρθει η απραξία
    να μας γράψει η ιστορία .
    -Ζ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλασική μικροπολιτική ασθένεια ,όταν είμαστε στα πράγματα κατηγορούμε τούς πρώην,όταν φύγουμε, αυτά που δεν κάναμε πρέπει να τα κάνουν οι επόμενοι,και τα χρόνια περνάνε όλα είναι στάσιμα ,αδιάφορα και επικαλούμαστε την ''κατάρα του Αγά '' σαν δικαιολογία για τον τόπο που υποτίθεται ότι αγαπάμε.Τέλος πηγαίνουμε για ύπνο ήσυχοι ότι σαν πολίτες κάναμε το καθήκον μας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή