Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ LIVE ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ!

Με ανεπανάληπτη επιτυχία συνεχίζεται σε κεντρικές-επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού η μεγάλη περιοδεία του λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά,....
που στην περιοχή μας θα εμφανιστεί στο Δημοτικό Γήπεδο Διστόμου, την Παρασκευή 21 Ιουλίου!


Για το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού για όλη την Στερεά Ελλάδα, όλα προχωρούν στο Δίστομο με βάση το πρόγραμμα και τα μηνύματα για την ανταπόκριση των φαν του λαϊκού τραγουδιστή είναι εντυπωσιακά: Ήδη στην τελευταία στάση -συναυλία στην Καλαμάτα στις 15 Ιουλίου, τα μεσσηνιακά ΜΜΕ γράφουν ότι η προσέλευση του κοινού ήταν μοναδική και έμειναν πάνω από 1.000 άτομα που δεν μπόρεσαν να μπουν στο χώρο της εκδήλωσης!

Η μεγάλη περιοδεία του ανεπανάληπτου Βασίλη Καρρά ειναι αφιερωμένη στα 40 χρόνια του στο τραγούδι. Και ο Βασίλης ξέρει αυτό να το τιμά- να τιμά δηλαδή τους πιστούς του οπαδούς, του οπαδούς του γνήσιου λαϊκού τραγουδιού, προσφέροντας μια βραδιά- ένα φεστιβάλ- που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει στην Ρούμελη!


Ετοιμάζεται έτσι για το Διστομο από τους επιτελείς του Καρρά και τους διοργανωτές - την ποδοσφαιρική Ομάδα του Αμβρυσσέα- μια διοργάνωση που θα αφήσει εποχή- μια φαντασμαγορική εμφάνιση, ορόσημο για την Στερεά Ελλάδα! Για μια βραδιά, ο αξεπέραστος Βασίλης Καρράς, θα ερμηνεύσει LIVE τις μεγαλύτερες λαϊκές επιτυχίες, που όλοι αγαπήσαμε!

Στο Δημοτικό Γήπεδο Διστόμου, την Παρασκευή 21 Ιουλίου, με ώρα έναρξης 11.00 μ.μ. Είσοδος 10 ευρώ.

Τηλέφωνα για κρατήσεις τραπεζιών 6936761705 και 6944321909
ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου